Otto Broker lansează un proiect prin care clienţii pot recupera în 7 zile banii rămaşi la City Insurance

S.B.
Bănci-Asigurări / 5 mai

Victor Şraer, CEO Otto Broker

Victor Şraer, CEO Otto Broker

Compania Otto Broker anunţă lansarea unui proiect ce oferă posibilitatea recuperării în 7 zile a banilor rămaşi la City Insurance, cu ajutorul agenţiilor Otto Broker din toată ţara sau online, pe platforma online a proiectului.

Campania lansată pe 4 mai se adresează clienţilor persoane fizice, cu poliţe RCA pentru autoturisme şi motociclete, care pot beneficia de acest program dacă încheie o nouă poliţă RCA pe 12 luni prin Otto Broker.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a suspendat licenţa City Insurance şi a cerut instanţei declanşarea procedurii de faliment în data de 17 septembrie 2021, iar Tribunalul Bucureşti a decis deschiderea procedurii de faliment la data de 9 februrie 2022. După 90 de zile de la această dată toate poliţele de asigurare încheiate de City Insurance încetează de drept, conform prevederilor legale, chiar dacă data lor de valabilitate s-ar fi întins şi după acest moment. Deşi după decizia ASF clienţii aveau posibilitatea să denunţe orice poliţe emise de City Insurance, foarte puţini au făcut acest lucru, rămânând astfel în baza acoperirii oferite de Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA). Prin urmare, la data de 11 mai a acestui an vor mai fi aproximativ 500.000 de clienţi cu poliţe a căror valabilitate se va încheia. În acest context, programul propus de Otto Broker oferă garanţia plăţii rapide în 7 zile lucrătoare a sumelor pe care clienţii persoane fizice le au de recuperat pentru perioada rămasă, cu condiţia încheierii prin Otto Broker a unei noi poliţe RCA pe 12 luni la unul din cei 5 asiguratori incluşi în proiect.

"Proiectul "Recuperează-ţi în 7 zile banii rămaşi la City Insurance" a plecat de la feedback-urile primite în ultimele săptămâni de la clienţi şi colegii noştri din prima linie. Am încredere că acest serviciu rapid şi sigur pe care îl oferim consumatorilor care au de recuperat bani pentru perioada rămasă pe o poliţă RCA la City Insurance este exact serviciul de care aveau oamenii nevoie în acest moment. Am creat într-un timp extrem de scurt o iniţiativă unică pe piaţa asigurărilor din România în contextul în care pentru mulţi clienţi data de 11 mai vine cu multe necunoscute. Clienţii au dreptul să recupereze de la FGA banii pentru perioada de asigurare rămasă. Procedurile nu sunt foarte complicate, însă datorită volumului foarte mare de solicitări nu se oferă incă un termen clar legat de momentul în care se vor procesa cererile sau de momentul în care se vor face efectiv plăţile. Ne-am asumat o mulţime de riscuri în acest proiect, precum şi un efort uriaş, dar suntem încrezători că experienţa WOW pe care o vom crea pentru mii de clienţi ne va face să spunem la final că a meritat pe deplin", declară Victor Şraer, CEO al Otto Broker.

Programul se adresează clienţilor persoane fizice, cu poliţe RCA pentru autoturisme şi motociclete, care trebuie să furnizeze brokerului o împuternicire în baza căreia compania face aceste demersuri pentru ei, precum şi documentele solicitate de FGA sau necesare pentru validarea dosarului: copie CI, copie talon, copie poliţă veche City Insurance, cerere de plată FGA şi un cont IBAN valabil. Clienţii care doresc să beneficieze de această campanie de recuperare în 7 zile a banilor rămaşi la City Insurance au la dispoziţie agenţiile Otto Broker din ţară, în care un consultant furnizează toate explicaţiile şi calculele necesare şi îi ajută cu completarea şi depunerea documentelor pe loc, dar şi site-ul https://www.ottobroker.ro/, care oferă un calculator online unde orice client interesat poate afla câţi bani are de recuperat pentru perioada rămasă din poliţa sa RCA, precum şi un formular online de încărcare a documentelor necesare. În 7 zile lucratoare compania Otto Broker va verifica documentele depuse şi va plăti, pentru dosarele complete şi conforme, sumele calculate în baza prevederilor legale. Brokerul îşi asumă astfel preluarea dosarelor, subrogându-se în drepturi pentru a recupera sumele de la FGA şi asumându-şi riscurile legate de eventuale calcule incorecte sau dosare incomplete, precum şi riscul legat de termenul incert de recuperare al acestor sume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1379
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1954
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5513
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8751

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro