ZIARUL BURSA

31 iulie 2009
Masă rotundă, dar cu colţuri

Masă rotundă, dar cu colţuri

Ştefania CiocârlanPiaţa de Capital / 31 iulie 2009

Ziarul Bursa a organizat, ieri, o dezbatere cu reprezentanţi ai instituţiilor pieţei de capital autohtone, în vederea elaborării de măsuri anticriză de care are nevoie piaţa în această perioadă.

Ediţia din 31.07.2009
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Brasov City Council Approves 2nd Airport Construction

Ovidiu Vrânceanu, Braşov (Tradus de Andrei Năstase)English Section / 31 iulie 2009

The Brasov City Council convened and approved the content of the articles of association of the limited liability company "Aerodromul Iosif Silimon" S.R.L., which will manage the airdrome that the City is planning to build with the...

UGIR 1903 şi CONPIROM solicită o întrevedere cu FMI

F.A. Macroeconomie / 31 iulie 2009

Confederatiile patronale cu reprezentativitate din România, UGIR-1903 (Uniunea Generală a Industriaşilor din România - 1903) şi CONPIROM (Confederaţia Patronatelor din Industriile din Româ­nia), au trimis, ieri, o scrisoare prin care solicită o...

Flutur: Nu exclud o remaniere guvernamentală

F.A.Politică / 31 iulie 2009

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că sprijină ideea unei restructurări a agenţiilor guvernamentale şi că nu exclude discuţii pe tema unei remanieri guvernamentale.

Despre Republica Moldova fără prejudecăţi

Cornel CodiţăEditorial / 31 iulie 2009

Cornel Codiţă

Indiferent de cifrele finale, un lucru a fost hotărît de rezultatul votului: echipa "Voronin" nu va mai juca la înaintare, fiind obligată să se apere pe redute sau să dispară din peisajul politic al secolului XXI.

ANRE a acordat, în această lună, mai multe autorizaţii pentru realizarea de noi capacităţi de producţie de energie din surse eoliene.

Noi investiţii în producţia de energie "verde"

Alina Toma VerehaCompanii / 31 iulie 2009 /

Reglementatorul pieţei de energie ANRE a acordat, în această lună, mai multe autorizaţii pentru realizarea de noi capacităţi de producţie de energie din surse regenerabile (energie "verde").

"Renault" are pierderi de 2,71 miliarde euro

Alina VasiescuInternaţional / 31 iulie 2009

"Renault" SA, al doilea constructor auto din Franţa, a înregis­trat, în prima jumătate a anului, o pierdere netă de 2,71 miliarde euro, comparativ cu un profit de 1,58 miliarde euro în aceeaşi perioa­dă a anului trecut, pe fondul scăderii...

Caravana Computer Troubleshooters, la final

F.A.Companii / 31 iulie 2009

Computer Troubleshooters împreună cu Primăria Sector 4 va încheia joi caravana Computer Troubleshooters - "Împreună pentru o Societate Informatizată", eveniment cu o valoare totală de 170.000 lei, care a adus la standuri aproximativ 300...

Inovarea şi informatizarea IMM-urilor în 2009

F.A.Companii / 31 iulie 2009

Eforturile de inovare ale IMM-urilor au crescut în 2009, comparativ cu anul 2008, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Ovidiu Nicolescu, preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

BenQ nScreen i221, mai aproape de Internet

C.P.Companii / 31 iulie 2009

BenQ anunţă lansarea primului său all-in-one PC de 22" în România, modelul nScreen i221 (network Screen sau navigation Screen), a fost creat pentru a-i aduce mai aproape pe consumatori de experienţa navigării plăcute pe Internet, prin...

OKI are un nou Dealer Manager pentru România

C.P.Companii / 31 iulie 2009

OKI Printing Solutions, al doilea producător de soluţii de printing din zona EMEA, prezent în 120 de ţări, îşi dezvoltă cu rapiditate afacerea din România, numind-o recent pe Adriana Pricope în funcţia de Dealer Manager pentru România.

AMD lansează cea mai performantă placă grafică 3D

C.P.Companii / 31 iulie 2009

AMD lansează cea mai performantă placă grafică 3D profesională ce oferă de patru ori mai multă putere de procesare şi mai multă lăţime de bandă pentru memorie, decât orice altă soluţie concurentă, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei.

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo