CAB a anulat amenda de 10.000 lei a lui Bîlteanu

E.D.
Piaţa de Capital / 25 noiembrie 2014

Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea de anulare a deciziei ASF, prin care Dragoş Bîlteanu, preşedintele SIF1 Banat- Crişana, era amendat cu 10.000 lei, pentru că nu a informat, în termen, publicul cu privire la caracteristicile companiei SIF Imobiliare Ltd.

Potrivit unui raport transmit Bursei de Valori Bucureşti, CAB anulează astfel deciziile emise de Autoritatea de Supraveghere Financiară şi obligă instituţia să restituie lui Dragoş Bâlteanu suma de 10.000 lei achitată de acesta cu titlu de amendă.

Sentinţa instanţei nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Potrivit ASF, Bîlteanu "nu a informat în termen acţionarii şi potenţialii investitori, prin întocmirea şi publicarea unor rapoarte curente care să cuprindă informaţii referitoare la caracteristicile SIF Imobiliare Ltd., respectiv valoarea capitalului social, valoarea primei de emisiune, valoarea activelor aportate, înmatricularea ca persoană juridică rezidentă în Cipru".

Potrivit reprezentanţilor SIF Banat-Crişana, înregistrarea în Cipru a holdingului creat pentru participaţiile din domeniul imobiliar a fost făcută la sfatul unui consultant din Big Four.

SIF Imobiliare a fost înfiinţată, în luna iulie, în Nicosia, sub denumirea SIF Imobiliare Limited, iar în septembrie a fost transformată în "Public Limited Company" (PLC), potrivit SIF1.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro