Circ TV, diplomaţie şi securitate

D.N.
Ziarul BURSA #Omul sf(M)inteste locul / 23 mai 2014

Circ TV, diplomaţie şi securitate

Foamea de audienţă a televiziunilor naşte monştri şi situaţii monstruoase. Un şir de coincidenţe, dacă au fost coincidenţe, a făcut ca Nelson Simone Pop, cunoscut sub numele de scenă ca Nelson Mondialul, să ajungă să fie cazat în acelaşi hotel, Marriott, cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden. Întreaga situaţie putea trece neobservată (este destul de ciudat cum un personaj cu antecedentele lui Nelson - care are mai multe condamnări penale soldate cu mulţi ani de puşcărie - nu a fost luat în vizor de forţele de ordine) dar fanfaronada exacerbată a posibilei viitoare vedete TV a făcut ca până la urmă sistemul de pază şi protecţie să intre în alertă. A fost nevoie ca un apropiat al lui Nelson să simtă nevoia să plimbe puţin prin hotel sceptrul cu sabie al "mondialului" ca întregul sistem de securitate, format dintr-un grup de lucru special constituit care avea în componenţă reprezentanţi ai SPP, SRI, STS, MAI, SIE, MApN, plus membri ai United States Secret Service, să sesizeze că există un potenţial pericol la doar câţiva metri de înaltul oaspete. Naivitatea lui Nelson poate fi înghiţită până la un punct, deşi cazierul nu îl recomandă a fi deloc un tip naiv, de neînţeles este însă strategia trustului TV care a pus la punct întrega acţiune, care conţine deplasarea şi cazarea personajului mai sus pomenit.

Jurnalista Sorina Matei a prezentat pe blogul personal factura eliberată pentru cazarea pentru o noapte a lui Nelson Pop, la unul dintre hotelurile de lux ale Capitalei, factură pe care apare trecut numele companiei Antena Group. De altfel, la postul Antena 1, Nelson a fost în centrul atenţiei atât pe 20 cât şi pe 21 mai, întreaga poveste a reţinerii acestuia fiind prezentată cu lux de amănunte într-o cheie comic-grotească, deşi situaţia în mod evident putea căpăta accente tragice.

Dacă cineva a dorit să facă o glumă proastă, demersul a reuşit din plin, puţin lipsind ca aceasta să fie prima problemă de securitate consemnată în timpul unei vizite la un asemenea nivel. Lucrurile puteau degenera cu implicaţii grave la nivel diplomatic. E interesant de imaginat cam ce şi-au închipuit agenţii United States Secret Service atunci când încercau să-l interogheze sumar pe Nelson, iar acesta le spunea să se grăbească că în câteva minute trebui să intre în direct "la Capatos". Sau cum s-a negociat restituirea sceptrului, fără de care prezenţa lui Nelson în primitoarele studiouri TV îşi pierdea din strălucire. Cert este că după "7 pagini de declaraţii" date la Secţia 17 de Poliţie, Nelson şi prietenul s-au ales cu dosare penale, dovadă a faptului că autorităţile nu au simţul umorului foarte dezvoltat. La "valoarea" lui Nelson un dosar în plus sau în minus chiar nu mai contează, important este că s-a făcut audienţă...pe spinarea lui! Sau a noastră?

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. La mizeria care se petrece la Antena Group una in plus nu mai conteaza, dar pina la urma ce conteaza , poporul consuma!

    ce pot face unii pentru audiente.

    Insa acel dosar penal pe numele lui Nelson cred ca s-ar putea extinde si la "angajatii" Antena Group care au organizat "evenimentul". 

    1. Un dosar LA VALOARE. Oricum Nelson, in fond un amarat care se viseaza rege intr-un apartament de bloc, e mai simpatic decat multe dintre vedetele Antenei, care mint si manipuleaza.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

25 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9472
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2560
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6294
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8502
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.1720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro