Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

O subsidiară "BNP Paribas" fuzionează cu "Strutt & Parker" din Londra

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional #Imobiliare /

O subsidiară "BNP Paribas" fuzionează cu "Strutt & Parker" din Londra

Banca franceză se extinde pe segmentul imobiliar din Marea Britanie 

Divizia imobiliară a "BNP Paribas" SA va cumpăra furnizorul britanic de servicii de profil "Strutt & Parker", în cadrul unei tranzacţii care va tripla veniturile realizate de gigantul bancar francez în Regatul Unit, la fel şi numărul angajaţilor din această ţară, anunţă theguardian.com.

Afacerea aşteptată să se finalizeze în septembrie, va uni operaţiunile subsidiarei britanice a "BNP Paribas Real Estate" cu cele ale "Strutt & Parker", societate fondată la Londra, în 1885.

Această achiziţie are loc chiar dacă băncile internaţionale se pregătesc să transfere mii de posturi din Marea Britanie din cauza ieşirii ţării din UE (Brexit).

"BNP Paribas Real Estate" şi "Strutt & Parker" nu au oferit detaliile financiare ale achiziţiei. Un purtător de cuvânt al "BNP Paribas Real Estate" a declarat că, în urma tranzacţiei, cele două entităţi vor avea 1.500 de angajaţi.

Noua societate va avea vânzări anuale combinate de 165 de milioane de lire sterline, potrivit purtătorului de cuvânt. "Strutt & Parker" a avut vânzări de 107,7 milioane de lire în anul fiscal încheiat în 30 aprilie 2016, faţă de 111,3 milioane în exerciţiul anterior.

"Experienţa Strutt & Parker, al doilea mare jucător de pe piaţa imobiliară rurală din Marea Britanie, respectiv al treilea de pe segmentul rezidenţial, va aduce noi oferte de servicii în portofoliul subsidiarei BNP Paribas Real Estate", a informat "BNP Paribas".

"Strutt & Parker" are 60 de birouri în Marea Britanie şi lucrează cu clienţi corporate şi privaţi.

"BNP Paribas Real Estate" avea, la finele lui 2016, 3.472 de salariaţi şi active în administrare de 24 de miliarde de euro. Pe segmentul proprietăţilor rezidenţiale, divizia are operaţiuni importante în Franţa şi se extinde în Roma, Milano şi Londra.

Piaţa imobiliară din Regatul Unit a încetinit semnificativ de când Marea Britanie a votat să părăsească UE (în iunie 2016), iar în ultimii trei ani, cererea de pe segmentul închirierilor comerciale a scăzut pentru prima dată în cinci ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie