SURSE:Ministrul Finanţelor l-a destituit pe Ionuţ Mişa din funcţia de conducere de la Eximbank

D.V.
Bănci-Asigurări /

Ionuţ Mişa (Sursa foto: Twitter)

Ionuţ Mişa (Sursa foto: Twitter)

Ionuţ Mişa, fost ministru de Finanţe şi fost şef la ANAF, a fost revocat din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al EximBank, potrivit unor surse consultate de ziarul BURSA.

Anterior, Ionuţ Mişa a fost înlocuit şi de la Direcţia de Administrare a Marilor Contribuabili, în locul său fiind adusă Laura - Nicoleta Nasta, fost adjunct la colectare persoane juridice în cadrul Administraţiei sector 1 a finanţelor publice Bucureşti.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice,ceruse demiterea lui Mişa de la conducerea ANAF încă de la începutul anului, postul lui Mişa fiind ocupat de Mihaela Triculescu, şi ea ulterior îndepărtată de la conducerea ANAF. Ionuţ Mişa a ocupat funcţia de preşedinte al ANAF de la finele lunii martie 2018. Anterior, până la 15 ianuarie 2018, acesta a fost ministru al Finanţelor, funcţie pe care a preluat-o la finele lunii iunie 2017. Absolvent al Universităţii Ovidius Constanţa - Facultatea de Ştiinţe Economice, Mişa şi-a început activitatea ca economist la firma Agroservice Constanţa, în 1998, iar, între 1999 şi 2001, a lucrat la Primăria Constanţa şi în a doua jumătate a anului 2001 la Autoritatea pentru Privatizarea Activelor Statului (APAPS)-Sucursala Regionala SEConstanţa. Din decembrie 2001, acesta a început să lucreze în cadrul Fiscului din Constanţa, avansând până la funcţia de şef al acestei administraţii, între aprilie 2009 şi februarie 2013. Începând cu toamna anului trecut, ministrul Finanţelor a început să-i aducă o serie de critici legate de activitatea sa şi, implicit, a structurii pe care o conducea.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Lasa ca sotia e la ASF bine frumos..salariu pentru 2

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS