ZIARUL BURSA

14 iunie 2013

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE / MINISTRUL EUGEN TEODOROVICI:"Eliminăm excesul de reglementare din accesarea fondurilor europene"

ALINA TOMA VEREHAFonduri Europene / 14 iunie 2013

Excesul de reglementare este unul dintre factorii care au înfrânat puternic absorbţia fondurilor europene, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene. Domnia sa a precizat: "De exemplu, am constatat că beneficiarii privaţi ai fondurilor sunt obligaţi să facă licitaţii, deşi nicăieri în procedurile Uniunii Europene nu este stipulat aşa ceva. Uniunea Europeană impune organizarea licitaţiilor doar pentru beneficiarii din sistemul public. Vreau să elimin această obligaţie pentru beneficiarii privaţi. Sper ca, în perioada imediat următoare, să primim răspunsul de la Comisia Europeană pe această temă şi companiile private să poată derula mult mai repede proiectele".

Ediţia din 14.06.2013
Ediţia din 18.09.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Claudiu Lucaci - consul general la New York

Politică / 14 iunie 2013

Guvernul a decis, în şedinţa de ieri, pe baza unei propuneri din partea MAE, numirea în funcţia de consul general al României la New York a lui Claudiu Lucaci, directorul Ştirilor TVR, decizia urmând să fie publicată în Monitorul Oficial.

Stiloul, flamura, lupta şi iluzia soluţiilor simple

Cornel CodiţăEditorial / 14 iunie 2013

Cornel Codiţă

"Cum este posibil ca NIMENI, în ţara asta, să nu fie în stare să catalizeze acest val de nemulţumire populară şi să-l prăbuşească asupra incompetenţilor şi nemernicilor care ne hotărăsc destinele, bătîndu-şi joc de munca, viaţa, copiii,...

MACRO NEWSLETTER: 14 iunie 2013

MACRO NEWSLETTER: 14 iunie 2013

Internaţional / 14 iunie 2013

Producţia industrială din zona euro a crescut neaşteptat în aprilie 2013, cu o rată lunară de 0,4%, după un avans de 0,9% în luna precedentă, iar declinul anual s-a temperat până la 0,6%, de la 1,4% în luna anterioară.

Preţul aurului este în continuă scădere

IOANA TUDORACHEMaterii Prime / 14 iunie 2013 /

Preţul aurului a suferit, în ultima săptămână, o scădere continuă. Astfel, pentru ziua de ieri, Banca Naţională a României a afişat un preţ de 149,5857 lei/gram aur, cu 3,97 bani mai puţin decât preţul anunţat în ziua precedentă.

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 14.06.2013

V.R.Revista Presei / 14 iunie 2013

FINANCIAL TIMES

UE anchetează Google pentru licenţierea Android

Compania americană Google se confruntă cu o anchetă lansată de către autorităţile europene pe fondul acuzaţiilor că aceasta a sprijinit platforma Android destinată...

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo