Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ASF:"Aşteptăm decizia acţionarilor SIF5, pentru a-i stabili legalitatea"

M.G.
Piaţa de Capital /

"Aşteptăm decizia acţionarilor SIF5, pentru a-i stabili legalitatea"

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) urmează să analizeze legalitatea modificărilor aduse actului constititiv al SIF Oltenia (SIF5), ulterior hotărârii acţionarilor din Adunarea Generală Extraordinară din data de 9 mai, convocată la cererea SIF Banat - Crişana şi SIF Muntenia, menţionează Autoritatea răspunzând la o solicitare a Ziarului BURSA.

ASF ne-a transmis: "Prin adresa din data de 17 aprilie 2019, Autoritatea a formulat observaţii cu privire la amendamentele aduse Actului Constitutiv al SIF Oltenia ce vizau atribuţiile şi competenţele Comitetului Investiţional şi nu propunerea de amendament ce viza stabilirea de către Consiliul de Administraţie a unui Comitet Investiţional.

În acest sens s-a menţionat, în adresa transmisă de ASF, temeiul legal avut în vedere la formularea acestor observaţii, respectiv prevederile considerentului 73 şi cele ale art. 60 alin. (2) lit. a) şi b) din Regulamentul UE nr. 231/2013.

Menţionăm că la momentul transmiterii de către SIF Oltenia la ASF a Actului Constitutiv modificat, conform hotărârilor adoptate de acţionarii societăţii, Autoritatea va analiza modificările propuse, cu luarea în considerare a cadrului legal în vigoare aplicabil".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Asf, retailul nu a primit banii de la comcereal vaslui, avicola slobozia, vastex, unio, ilfoveana etc ? Cand te ocupi si de actionarii minoritari? Raspuns : never

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS