Bănci-Asigurări

22 august 2018
Euro a crescut la 4,6445 lei

Euro a crescut la 4,6445 lei

V.D.Bănci-Asigurări / 22 august 2018

Dolarul a coborât cu 2,43 bani în faţa monedei naţionale. 

Francul s-a depreciat la 4,0782 lei

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,6445 lei pentru moneda europeană, în apreciere cu 0,11 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,6434 lei.

Daniel Zamfir: "Nu facem decât să limităm dreptul acestor societăţi de creanţe de a câştiga, de a obţine nişte profituri nelimitate în detrimentul şi cu consecinţele scoaterii din case, din locuinţele familiale ale multor oameni".

DIMANA VLAEVA, DEBT COLLECTION AGENCY:Proiectul privind retractul litigios îi va omorî pe colectorii de creanţe

Emilia OlescuZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 22 august 2018

Iniţiativa legislativă a senatorului Daniel Zamfir prevede recuperarea imobilului pus garanţie într-un contract de credit la cel mult dublul preţului cu care acesta a fost vândut colectorului de creanţe 

Dimana Vlaeva: "Alternativa mai puţin nocivă este creşterea plafonului impus în proiectul de lege, de la dublul preţului plătit de colectori măcar la principal"

Adoptarea în forma actuală a proiectului de lege care prevede recuperarea imobilului pus garanţie într-un contract de credit la cel mult dublul preţului cu care acesta a fost vândut colectorului de creanţe ar putea conduce la închiderea unor firme din domeniu, reiese din declaraţiile Dimanei Vlaeva, managing director în cadrul companiei specializate în achiziţia şi gestionarea creanţelor din România - Debt Collection Agency (DCA). Domnia sa precizează, conform Agerpres: "Proiectul de lege 85/2018, potrivit căruia un colector de creanţe nu ar putea încasa de la debitor mai mult de dublul preţului la care a cumpărat creanţa respectivă, reprezintă un game changer în industria noastră. Dacă acest proiect de lege va fi adoptat de Parlament în forma actuală, industria colectării de creanţe va dispărea aşa cum o ştim astăzi şi aşa cum ea există de fapt în toate ţările membre ale Uniunii Europene. Colectorii vor avea două opţiuni: fie îşi închid afacerile din România, fie devin doar nişte servisatori pentru creditori. De ce? Pentru ca nu va mai fi profitabil pentru noi, colectorii, să mai cumpărăm creanţe dacă acest proiect de lege se adoptă în forma actuală".

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

OPINIIBNR ştia de scamatoriile Bancpost?

Cristian DogaruZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 13 august 2018

Îmi amintesc că falimentul FNI care lăsa în urmă câteva sute de mii de înşelaţi a avut pe banca acuzării, printre alţii, pe lângă "infama" SOV Invest şi mai cucernicele AVAS (s-a substituit CEC-ului) şi CNVM, care au fost obligate în...

<< mai multe ştiri >>
Dosar BURSA - Crizele Apocalipsei
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iul. 2025
Euro (EUR)Euro5.0724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3752
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.4419
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8607
Gram de aur (XAU)Gram de aur467.9189

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
industrylink.eu
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
industrylink.eu
BURSA
Comanda carte
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo