IL TACCHINO se va extinde la peste 10 locaţii în următorii doi ani

D.N.
Miscellanea / 19 noiembrie, 15:44

IL TACCHINO se va extinde la peste 10 locaţii în următorii doi ani

IL TACCHINO, primul concept de restaurante Premium Fast Casual dezvoltat integral în România şi care numără două locaţii în Bucureşti-Ilfov, îşi propune să ajungă la peste 10 unităţi în următorii doi ani, potrivit IL TACCHINO, de la care relatăm cele ce urmează. Brandul are în plan opt deschideri noi în Bucureşti şi în oraşe din ţară, iar extinderea necesită o investiţie de peste 3 milioane de euro.

„IL TACCHINO este singurul concept de restaurant cu servire rapidă din România în care mâncarea rapidă înseamnă prospeţime totală: zero congelatoare, zero friteuze şi preparate gătite la comandă în 6-8 minute. Înainte de deschiderea primei locaţii din aprilie 2025 am lucrat aproape un an la dezvoltarea brandului şi la pregătirea modelului de business”, a declarat Bogdan Irina, fondatorul IL TACCHINO.

Investiţia în lansarea brandului - care a inclus amenajarea primelor două locaţii, a bucătăriei centrale, dezvoltarea conceptului şi promovarea iniţială - a depăşit 1 milion de euro. Modelul de business se bazează pe procese standardizate şi o infrastructură complexă, integrată cu soluţii IT ce permit monitorizarea în timp real a fluxurilor de producţie.

„Am construit IL TACCHINO ca un concept Premium Fast Casual, cu o poziţionare puternic diferenţiată şi pregătit, încă de la început, pentru scalare internaţională. Primele două locaţii au validat modelul de business, iar conceptul şi produsele au fost apreciate de clienţi, motiv pentru care vom accelera extinderea”, a adăugat Bogdan Irina.

Toate preparatele din meniul IL TACCHINO sunt gătite la comandă, în doar câteva minute, pe plite cromate, folosind unt ghee şi ulei de avocado. Ingredientele sunt proaspete, iar pieptul de curcan românesc nu este niciodată congelat, fiind marinat lent, fără aditivi sau conservanţi. Conceptul demonstrează că un restaurant rapid poate fi în acelaşi timp sănătos şi gustos, eliminând compromisul dintre calitate şi viteză.

Reţetele sunt dezvoltate de Executive Chef Marius Alexa, care are peste zece ani de experienţă în bucătării profesionale şi a coordonat peste 500 de evenimente culinare. Sub îndrumarea sa, meniul IL TACCHINO îmbină influenţe internaţionale - indiană, mexicană, japoneză şi mediteraneană - reinterpretate cu ingrediente locale şi având ca proteină centrală pieptul de curcan, cu mai puţin de 1% grăsimi şi conţinut ridicat de proteine.

Compania adoptă şi o abordare responsabilă faţă de mediu, folosind sisteme avansate de filtrare a apei (apa este oferită gratuit clienţilor), veselă ceramică şi ambalaje biodegradabile provenite din surse sustenabile, precum hârtie obţinută din frunze căzute, bambus şi trestie de zahăr.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dezbaterea BURSA “Fondul Proprietatea, încotro?”
cristim.ro
rominsolv.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Noi. 2025
Euro (EUR)Euro5.0889
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3980
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.4787
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7655
Gram de aur (XAU)Gram de aur581.2510

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
le-chateau.ro
targuldeturism.ro
cpbucharest.ro
Dosar BURSA - Crizele Apocalipsei
BURSA
Comanda carte
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb