Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Merkel nu consideră necesară anularea sancţiunilor împotriva Rusiei

ALINA VASIESCU
Ziarul BURSA #Internaţional /

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu consideră necesară anularea, din cauza situaţiei economice din Rusia, a sancţiunilor Occidentului împotriva acestei ţări, conform Agerpres.

De asemenea, potrivit unor declaraţii făcute de Merkel pentru cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung, este puţin probabil ca restricţiile Uniunii Europene (UE) la adresa Moscovei, impuse ca urmare a situaţiei din Crimeea, să fie anulate la primăvară, informează vineri genţia de presă TASS.

"Sancţiunile pe linia UE acţionează de un an. La primăvară vom analiza ce trebuie făcut în continuare cu acele măsuri restrictive la care ne-am decis după alipirea Crimeei (la Rusia). Judecând după situaţia actuală, aceste măsuri vor rămâne în vigoare", a declarat Merkel.

În acelaşi timp, potrivit TASS, cancelarul federal a evitat să dea un răspuns cu privire la efectul pe care le-au avut măsurile Occidentului. "Când şi cum vor avea efect astfel de sancţiuni şi dacă vor avea efect, ce ar fi fost dacă acestea nu existau - sunt probleme de domeniul speculaţiilor", a subliniat Angela Merkel.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS