Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

OTP BANK ROMÂNIA: Roxana Hidan, noul Director General Adjunct al Diviziei Retail

T.E.
Bănci-Asigurări /

Roxana Hidan

Roxana Hidan

Roxana Maria Hidan, un executiv talentat cu 17 ani experienţă în banking şi peste 14 ani de activitate în cadrul OTP Bank România, a fost numită Director General Adjunct al Diviziei Retail, potrivit unui comunicat al băncii.

Din noua poziţie, Roxana Hidan va coordona întreaga activitate de retail a OTP Bank România, asigurând atingerea tuturor obiectivelor de business ale băncii pe acest segment.

Totodată, Roxana Hidan s-a alăturat Directoratului băncii începând cu data de 8 iulie 2019, misiunea ei principală ca şef al diviziei Retail va fi de a dezvolta în continuare acest business şi de a contribui la îmbunătăţirea unei culturi orientate preponderent către client.

"Priorităţile mele în cadrul OTP Bank România se construiesc în jurul noii viziuni de business a companiei, aceea de a ne concentra pe experienţa directă cu clientul şi a genera valoare pentru aceştia. Investim în această direcţie prin dezvoltarea de noi proiecte competitive şi prin digitalizarea accelerată a proceselor pentru a ţine pasul cu tendinţele pieţei. Dorim să oferim clienţilor noştri nu numai produse financiare viabile care să asigure un acces imediat şi simplificat la resurse financiare, dar şi accesul la un knowledge specific ţinând cont de contextul şi nevoile fiecărui consumator în parte. Pentru a reuşi să facem asta, trebuie să ne înţelegem cât mai bine consumatorul, dar şi să ne adaptăm constant tendinţelor din piaţa bancară, în permanentă schimbare", a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct al Diviziei Retail OTP Bank România, citată în comunicat.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS