Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Sodexo va emite tichete de masă în format card, începând cu anul acesta

Elena Deacu
Companii /

Compania Sodexo va emite, începând cu anul acesta, tichete de masă în format electronic, după ce compania va fi autorizată pentru această activitate de către Ministerul Finanţelor Publice, arată un comunicat remis redacţiei.

Normele de aplicare a Legii 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă au fost publicate în Monitorul Oficial nr. 54/2015, însă tichetele de masă în format electronic nu au fost încă puse în circulaţie. Angajatorii şi angajaţii vor putea opta pentru tichetele de masă în format card numai după ce sunt parcurse mai multe etape.

"Voucherele de masă în format electronic ajută la modernizarea sistemului de tichete valorice din România, oferindu-le companiilor şi angajaţilor acestora acces la cele mai noi tehnologii şi, în acelaşi timp, posibilitatea de a alege soluţia optimă pentru fiecare," declară Jean Istasse, CEO Sodexo România.

Potrivit reprezentantului companiei, "La nivel global, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri şi ne aşteptăm ca tichetele de masă în format electronic să se bucure de succes şi în România. Sodexo face astfel toate demersurile pentru a oferi în continuare cea mai mare reţea de afiliere atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât şi pentru cele emise pe card".

Grupul Sodexo s-a lansat în România în 1998, şi astăzi numără 630 de angajaţi.

Compania Sodexo, al 18-lea angajator mondial a fost înfiinţată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia, Franţa. Grupul operează în 80 de ţări cu 419.000 de angajaţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune de a oferi servicii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS