Vola.ro introduce posibilitatea de a achiziţiona bilete de avion cu asigurare COVID-19 inclusă

A.B.
Comunicate de presă / 5 august 2020

Claudia Tocilă, Director de Marketing la Vola.ro

Claudia Tocilă, Director de Marketing la Vola.ro

În contextul în care condiţiile de călătorie în străinătate se schimbă constant şi incertitudinea încă guvernează călătoriile, agenţia de turism Vola.ro lansează "Vola Medical", o asigurare de călătorie care acoperă inclusiv riscuri asociate Covid-19, conform unui comunicat de presă.

Vola Medical - asigurarea de călătorie care acoperă toate cheltuielile de diagnosticare, tratament sau izolare la destinaţie în caz de COVID-19

Vola.ro lansează produsul "Vola Medical", o asigurare de călătorie completă, care acoperă turiştilor posibilele cheltuieli asociate cu îmbolnăvirea de Covid-19 la destinaţie, indiferent că vorbim despre cele aferente diagnosticării bolii în momentul în care cineva prezintă simptome specifice ori are motive să creadă că a fost contaminat cu noul coronavirus, de costurile de tratament, spitalizare sau chiar de sumele care survin în urma unei eventuale izolări/carantinări într-un hotel sau unitate de cazare la destinaţie.

Aceasta se poate achiziţiona odată cu biletul de avion, iar costurile încep de la 2 euro/zi. Spre exemplu, pentru un bilet de avion dus-întors la finalul lunii august în Mykonos, "insula distracţiei", tariful biletului de avion este de 51 euro de persoană, iar dacă vrei să adaugi şi asigurarea Vola Medical, pentru toată perioada călătoriei (8 zile), mai plăteşti 16.40 euro. În total, sub 70 euro/persoană şi un sejur cu mai puţine griji în contextul pandemiei.

Totodată, Vola.ro include eventuala contaminare cu coronavirus printre clauzele "Vola Rambursabil", produsul Vola.ro prin care pasagerii îşi primesc banii înapoi în cazul în care sunt nevoiţi să îşi anuleze călătoria.

Date fiind schimbările recente produse de pandemie, odată cu lansarea Vola Medical, specialiştii Vola.ro informează că Vola Rambursabil acoperă acum inclusiv riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 al asiguratului, co-asiguratului sau al rudei acestora. Toţi clienţii Vola.ro pot adăuga şi produsul Vola Rambursabil în momentul achiziţionării biletului de avion, costul unui astfel de serviciu este de 10% din valoarea biletului de avion pentru un zbor dus-întors. Spre exemplu, pentru un zbor Bucureşti-Mallorca în prima jumătate a lunii septembrie, turiştii trebuie să plătească 61 euro, iar dacă optează şi pentru Vola Rambursabil, se mai adaugă doar 6.07 euro la preţul iniţial.

Claudia Tocilă, Director de Marketing la Vola.ro , a declarat: "Produsele Vola Medical şi Vola Rambursabil cu clauză de COVID-19 au pornit din dorinţa de a rămâne alături de clienţii noştri în această perioadă dificilă. Prin aceste două produse vrem să eliberăm din povara financiară a unei eventuale îmbolnăviri şi să reducem presiunea pe decizia de cumpărare a biletului de avion. Practic, dacă achiziţionezi Vola Rambursabil pentru perioada de dinainte de călătorie şi Vola Medical pentru întreg sejurul, scapi de grijile asociate călătoriilor în perioada COVID-19"

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro