Garanti Bank îl numeşte pe Bogdan Neacşu în funcţia de director general adjunct

Elena Deacu
Bănci-Asigurări / 04 august 2015

Garanti Bank îl numeşte pe Bogdan Neacşu în funcţia de director general adjunct

Garanti Bank îl numeşte pe Bogdan Neacşu în funcţia de director general adjunct, responsabil de coordonarea activităţilor Ariei Risc: Risc Management, Control Permanent, Compliance şi Guvernanţă Corporativă.

Acesta îşi va exercita noile responsabilităţi după finalizarea procesului de autorizare al BNR, urmând să contribuie la creşterea sustenabilă a Garanti Bank în sistemul financiar-bancar românesc şi la dezvoltarea pieţei.

Bogdan Neacşu vine cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul bancar, deţinând anterior funcţia de Chief Risk Officer şi membru al Directoratului la Volksbank România.

"Bogdan Neacşu are o experienţă vastă pe zona de risc bancar, iar aportul său în cadrul Garanti Bank va fi cu siguranţă unul semnificativ. Avem certitudinea că va contribui la aplicarea filozofiei Garanti la cele mai înalte standarde", a declarat Ufuk Tandoğan, CEO Garanti Bank.

Noul Director General Adjunct al Garanti Bank a absolvit Facultatea de Finanţe Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti în anul 2002. Şi-a dezvoltat cariera în principal în zona de risc şi control. În 2004 a fost numit economist în cadrul Direcţiei Reglementare şi Autorizare, Serviciul Reglementare prudenţială bancară din Banca Naţională a României. Ulterior, a ocupat diverse funcţii de management în ariile de risc ale mai altor bănci.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneşte şi Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) şi Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai mare bancă din Turcia din punct de vedere al capitalizării bursiere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro