Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

LASZLO BORBELY: "Avem o reţea de 2.500 de oameni pregătiţi"

T.E.
/

Laszlo Borbely

Laszlo Borbely

Coordonatorul Departamentului pentru dezvoltare durabilă, Laszlo Borbely, a declarat, ieri, că la nivelul tuturor instituţiilor există în acest moment o reţea de circa 2.500 de oameni pregătiţi, "care doresc să avem o ţară mai durabilă, o ţară mai sustenabilă".

"Atunci când am înfiinţat acest departament, am avut o concepţie foarte clară, ce ar trebui să facem şi iată că după doi ani putem spune că am făcut ceea ce trebuia făcut în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă a României. (...) Am avut foarte multe întâlniri, cu sprijinul Guvernului, cu sprijinul autorităţilor locale, (...) la nivelul tuturor instituţiilor avem o reţea acum de circa 2.500 de oameni pregătiţi, care doresc să avem o ţară mai durabilă, o ţară mai sustenabilă. Noi, România, suntem consideraţi acum centru regional pentru că avem o strategie revizuită, am fost foarte activi în timpul Preşedinţiei şi într-adevăr avem aceste concluzii ale Consiliului care sunt de fapt liniile directoare pentru UE pentru perioada următoare şi are lecţii de făcut şi UE în acest sens, pentru că trebuie făcută o nouă strategie şi la nivelul UE", a spus Laszlo Borbely, la prima reuniune a Comitetului interdepartamental pentru dezvoltare durabilă, potrivit Agerpres.

El a adăugat că acest Comitet interdepartamental pentru dezvoltare durabilă va avea obligaţia să prezinte un raport anual către Parlament.

La reuniunea departamentului a participat premierul Viorica Dăncilă, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS