MediHelp International: Numărul de paturi din spitale a scăzut cu 3,7% în perioada 1998-2008

F. A.
Companii #Sănătate /

Creşterea investiţiilor în sistemul public de sănătate, cu 18,9%, în perioada 1998 - 2008, nu a condus şi la o creştere similară în ceea ce priveşte cheltuielile pentru spitalizare, potrivit unui comunicat al furnizorului de asigurări private de sănătate MediHelp International, remis redacţiei.

Ţara noastră a suferit o scădere de 3,7% a numărului de paturi din spitale în decursul acestor 10 ani, în 2010 fiind 6,2 paturi de spital pentru 1000 de români, un număr foarte mic în comparaţie cu alte ţări din Uniunea Europeană. Ca o soluţie pentru acest deficit, MediHelp International a lansat un plan care acoperă toate cheltuielile necesare spitalizării, atât în sectorul privat cât şi în cel public.

Alida Coman, Coordonator Marketing şi PR, MediHelp International, a declarat: "Aceste statistici arată că în acest moment sistemul public de sănătate din România nu poate acoperi nevoile tuturor celor care necesită spitalizare în România. Tot mai mulţi oameni ar trebui să ia în considerare valoarea şi flexbilitatea pe care o asigurare de sănătate o oferă, costurile de spitalizare fiind acoperite atât în ţară cât şi în străinătate, prin intermediul planului Essential MHP ".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS