OPORTUNITĂŢI DE AFACERI B2BCompanii din 20 de ţări participă la Futurallia

A.S.
Companii / 10 iunie 2015

Peste 365 de şefi de întreprinderi din 20 de ţări vor participa la Forumul Internaţional, plurisectorial, pentru dezvoltarea Întreprinderilor, Futurallia Bucureşti 2015, care va fi organizat în perioada 10 - 12 iunie a.c., la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.

Destinat antreprenorilor, IMM-urilor din toate sectoarele, Forumul Futurallia Bucharest 2015 oferă o platformă unică pentru stabilirea de noi contacte comerciale, parteneriate şi cooperări în toate domeniile industriale, financiare şi tehnologice.

Forumul Internaţional de Întâlniri de B2B, «Futurallia» se bucură de o experienţă de 20 ani şi a fost organizat, de-a lungul timpului, în ţări precum Belgia, Polonia, Franţa, Canada, Qatar, SUA, Turcia etc.

Ştefan Oprea, organizatorul Forumului Futurallia, ne-a declarat că din România vor participa în jur de 130 de firme, precizând că subvenţia Guvernului pentru participarea la eveniment a primelor 100 de firme româneşti a fost de 70%, suma totală ridicându-se la 50.000 de euro.

Guvernul României consideră sectorul IMM ca fiind un domeniu prioritar pentru dezvoltarea şi crearea de locuri de muncă.

Pentru prima dată, societăţile româneşti se pot întâlni, chiar în România, pe parcursul a două zile, cu parteneri de afaceri din circa 20 de ţări, în cadrul întâlnirilor B2B, organizate la forum.

Ştefan Oprea ne-a mai spus: "O dată ce am depăşit numărul de 300 de societăţi interesate, aşteptările sunt ca aceste societăţi să facă afaceri aici. Este pentru prima dată când are loc cel mai mare forum mondial de afaceri, în România".

Toate societăţile din ţările participante sunt pentru prima oară în România.

Pe parcursul celor 3 zile, participanţii firmelor româneşti la Forumul Internaţional multisectorial «Futurallia Bucharest 2015», pot profita de o abordare deschisă faţă de toate tipurile de parteneriat, oportunităţi de relaţionare şi stabilire de legături comerciale, prin identificarea rapidă şi eficientă de noi parteneri din multiple sectoare de activitate, în vederea extinderii pieţelor de desfacere.

Conceptul Futurallia aparţine Asociaţiei Franceze Futurallia Franţa, care organizează anual, începând din anul 1990, evenimente economice pe toate continentele lumii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

25 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9417
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6288
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8055
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7906
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.5001

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro