PIAŢA AERO:Delivery Solutions şi Carpathia Capital, primele companii listate

Valentin Busuioc
Piaţa de Capital / 24 februarie 2015

Delivery Solutions şi Carpathia Capital vor debuta, mâine, pe piaţa AeRO, în ziua lansării oficiale acestei pieţe a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Delivery Solutions operează brandul Sameday Courier şi este o companie de curierat rapid ce activează pe piaţa autohtonă, fiind axată pe livrarea la destinatar a expedierilor în ziua preluării acestora, indiferent că este vorba de transport la nivel local, naţional sau internaţional. FSA Advisory este consultantul autorizat pentru Delivery Solutions.

La rândul ei, firma poloneză Carpathia Capital intenţionează să activeze ca venture capital / private equity dedicat IMM-urilor din România. Consultantul autorizat pentru această societate este INC.

Piaţa AeRO este segmentul dedicat titlurilor de capital (acţiunilor) din sistemul alternativ de tranzacţionare al BVB. Acesta este un segment de piaţă dedicat listării companiilor la început de drum, pentru finanţarea proiectelor, poveştilor lor de creştere, creşterea vizibilităţii şi contribuţiei la dezvoltarea mediului de afaceri. AeRo se bazează pe sistemul alternativ de tranzacţionare al BVB, existent din 2010, se mai arată în comunicat.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro