Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

UE sprijină obiectivele ARBACS în promovarea celulelor stem pentru terapii medicale

F. A.
Comunicate de presă /

UE sprijină obiectivele ARBACS în promovarea celulelor stem pentru terapii medicale

Parlamentul European a aprobat, cu o majoritate covârşitoare, recoltarea şi donarea voluntară a celulelor stem şi ţesuturilor. Raportul prezentat în cadrul Comisiei Europene de la Bruxelles include afirmaţii încurajatoare privind legalizarea activităţilor dintre băncile de celule stem familiale şi cele publice. Rezoluţia, după ce a fost susţinută mai bine de 2 ani de către Cord Blood Europe (CBE), a fost aprobată cu 54 de voturi favorabile, 4 împotrivă şi doar 2 abţineri.

ARBACS (Asociaţia Româna a Băncilor Acreditate de Celule Stem) susţine pe deplin această rezoluţie care dezvoltă sistemul medical atât la nivel mondial cât şi în ţara noastră, conform unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Dr. Tudor Panu, Cord Blood Center, a afirmat: "Recoltarea de celule stem poate fi unica şansă de supravieţuire a copiilor bolnavi de leucemie sau alte maladii grave cu risc de mortalitate ridicat. Ne bucurăm că activitatea noastră este susţinută şi prin această iniţiativă a Parlamentului European".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS