Wizz Air celebrează deschiderea noii sale baze din Suceava

M.C.
Companii / 15 decembrie 2022

Wizz Air celebrează deschiderea noii sale baze din Suceava

Wizz Air a sărbătorit astăzi deschiderea celei mai noi baze, la Suceava, în cadrul unui eveniment de presă la care au participat jurnalişti, autorităţi aeroportuare şi oficiali locali, conform unui comunicat remis redacţei. Extinzându-şi în continuare reţeaua de rute din oraş, Wizz Air oferă acum 12 rute către opt ţări de pe Aeroportul Internaţional "Ştefan cel Mare" Suceava. Aeroportul a întâmpinat astăzi una dintre cele două noi aeronave alocate bazei, ce a operat un zbor venit de la Paris-Beauvais (Franţa), rută nou inaugurată împreună cu Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneţia-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru), Tel Aviv (Israel) şi Eindhoven (Olanda). Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.

Potrivit sursei citate, cu o nouă bază şi două aeronave alocate Sucevei, Wizz Air îşi reafirmă angajamentul faţă de aeroporturile regionale şi oferă destinaţii populare la tarife ultra-reduse pentru cât mai mulţi pasageri, în cel mai sustenabil mod posibil. Începând de astăzi, 15 decembrie, românii pot călători din Suceava către Paris-Beauvais în zilele de joi şi sâmbătă. De mâine, 16 decembrie, vor începe zborurile de la Suceava către Bruxelles-Charleroi, în fiecare luni, miercuri şi vineri, şi către Veneţia-Treviso, în fiecare luni şi vineri. În plus, începând din 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca şi Eindhoven, ambele operate marţea şi sâmbăta. Iar din data de 9 ianuarie 2023, Wizz Air va oferi zboruri de la Suceava spre Tel Aviv, în zilele de luni şi vineri.

Wizz Air continuă să-şi extindă operaţiunile în întreaga reţea, pe măsură ce alocă mai multe aeronave flotei sale moderne şi sustenabile, cu o vârstă medie de doar 4,6 ani. Cu rute în toată Europa, românii vor putea călători sustenabil prin aceste noi zboruri Wizz Air la tarife reduse către centre urbane importante din Europa, fie pentru în scop de afaceri, vacanţe sau pentru a-şi vizita prietenii şi familia în strâinătate. Pe lângă aceste pieţe, Wizz Air măreşte şi frecvenţa a trei zboruri cu plecare din Suceava. Către Dortmund (Germania), Bologna, Milano-Bergamo şi Roma-Fiumicino (Italia), subliniază sursa citată.

Pe măsură ce îşi extinde reţeaua şi oferă noi destinaţii, Wizz Air recrutează continuu, inclusiv în toate bazele sale din România, angajând doar anul acesta peste 400 de însoţitori de zbor în ţara noastră. Două noi evenimente de recrutare sunt programate pentru noua bază din Suceava în ianuarie, pe 12 şi 31, urmând să fie anunţate multe altele. Mai mult decât atât, deschiderea noii baze, împreună cu alocarea a două aeronave, va oferi un impuls economiei locale prin crearea a 100 de locuri de muncă directe, cu compania aeriană, şi a 600 de locuri de muncă indirecte.

Vorbind la evenimentul de presă de la Suceava, Alexandra Avădanei, Chief Revenue Officer la Wizz Air, a spus: "Suntem încântaţi să avem ocazia să sărbătorim alături de jurnalişti, oficiali şi autorităţi locale deschiderea bazei noastre de la Suceava şi alocarea a două aeronave moderne Airbus A321neo. Aceste completări vor sprijini operaţiunile pe cinci rute noi cu plecare din frumosul oraş al Sucevei şi vor extinde reţeaua noastră la 12 rute către 8 ţări din Europa. Pe măsură ce continuăm să extindem reţeaua în România, acest anunţ ne susţine strategia de creştere şi angajamentul de a oferi tarife ultra-scazute către destinaţii variate din Europa. Aşteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii pe zborurile noi şi existente, cu plecare de la noua noastră bază inaugurată la Suceava!"

Ioan Măriuţa, director general al Aeroportului Internaţional Ştefan cel Mare Suceava, a declarat: "Astăzi marcăm un moment foarte important pentru Aeroportul «Ştefan cel Mare-Suceava»: inaugurăm prima bază aeriană operaţională pe aeroportul nostru. Amplasarea acestor două aeronave ale operatorului Wizz Air este o dovadă suplimentară a angajamentului companiei aeriene faţă de promisiunea noastră comună de a oferi conexiuni directe, la preţuri accesibile, către destinaţii captivante. Odată cu alocarea celor două aeronave, de săptămâna aceasta partenerul nostru va începe şi operarea celor cinci destinaţii noi: Paris Beauvais, Eindhoven, Larnaca, Bruxelles Charleroi şi Treviso, iar din ianuarie 2023, cea de-a 6-a destinaţie, Tel Aviv. Amplasarea bazei WIZZ AIR la Aeroportul «Ştefan cel Mare-Suceava» este o veste excelentă atât pentru Aeroport, cât şi pentru dezvoltarea viitoare a întregii regiuni, Wizz Air venind în întâmpinarea cererii mari de călătorie şi consolidându-şi, totodată, poziţia de lider în piaţa transportului aerian de pasageri de la noi. Apreciem încrederea în parteneriatul nostru care ne leagă de peste şase ani şi îi aşteptăm pe pasagerii noştri să exploreze oportunităţile de călătorie oferite de către Wizz Air", se mai arată în comunicat.

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb