ZIARUL BURSA

05 februarie 2010
"Antibiotice" tratează criza cu exporturi

"Antibiotice" tratează criza cu exporturi

DORU MOCANU, IAŞICompanii / 05 februarie 2010

Compania farmaceutică ieşeană "Antibiotice" a fost desemnată cea mai dinamică firmă de export în domeniul medicamentelor, în cadrul Galei ANEIR (Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România) - 2009.

Analiză WBSJurnal bursier - Europa -- 4 februarie

WBSInternaţional / 05 februarie 2010

Pieţele europene au înregistrat scăderi semnificative astăzi în urma speculaţiilor privind dificultăţile de echilibrare a politicii fiscale în perioada următoare pentru Spania, Portugalia şi Grecia şi a datelor macroeconomice negative din Europa şi SUA.

Primele corecţii: Indicii au scăzut cu peste 1%

BVBPrimele corecţii: Indicii au scăzut cu peste 1%

IZABELA SÎRBUPiaţa de Capital / 05 februarie 2010

Bursa de Valori de la Bucureşti (BVB) a înregistrat, ieri, prima şedinţă "roşie" din această săptămână, toţi indicii din piaţă închizând în scădere, în contextul în care pesimismul a revenit în pieţele externe de capital.

Ediţia din 05.02.2010
Ediţia din 09.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Rezultatele financiare foarte bune ale grupului "Electrica" SA, în 2008,au fost influenţate de fondurile obţinute în urma finalizării procesului de privatizare a Filialei de Distribuţie şi Furnizare Muntenia Sud, preluată de "Enel" Italia.

"Electrica" SA a realizat un profit brut de un miliard de lei

ALINA TOMA VEREHACompanii / 05 februarie 2010 /

Profitul brut preliminat estimat pentru 2009 la nivelul grupului Electrica (aparat central şi cele şapte filiale: trei de furnizare, trei de distribuţie şi o filială de întreţinere şi servicii energetice) este de aproximativ un miliard de lei (în...

Turiştii străini, cu 13,8% mai puţini în 2009

C.P.Companii / 05 februarie 2010

Sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au atins anul trecut nivelul de 6.141.100, în scădere cu 13,8% faţă de perioada similară a anului precedent, informează Institutul Naţional de Statistică.

Constantin Piliuţă: Autoportret cu ţigară (stânga sus), Ştefan Luchian: Peisaj de iarnă (dreapta sus), Ion Mirea: Case pe malul mării (dreapta jos) şi Vasile Grigore: Două femei pe plajă.

Preţuri mici, cît timbrul

Marius TiţaInvestiţii Personale / 05 februarie 2010 /

După weekend-ul trecut, avem din plin marfă pentru discuţiile noas­tre în care întoarcem pe toate părţile banii care se cer şi se mai şi dau pentru fel de fel de obiecte de artă sau pe care le colecţionăm noi pentru că sînt frumoase.

Câştigul salarial mediu net a crescut la 1.477 lei

(C.P.)Macroeconomie / 05 februarie 2010

Câştigul salarial mediu net a crescut la 1.477 lei (350 euro), în decembrie, cu 8,1% faţă de noiembrie, ca urmare a acordării unor premii ocazionale, drepturi în natură şi ajutoare băneşti, a plăţii drepturilor salariale restante şi a realizării...

Vânzările "Vodafone" au sporit cu peste 10%

Alina VasiescuInternaţional / 05 februarie 2010

"Vodafone Group" Plc, cel mai mare operator de telefonie mobilă din lume, şi-a majorat cu 10,3% vânzările în ultimele trei luni din 2009, drept pentru care şi-a modificat în sens pozitiv estimările privind profitul operaţional pentru anul...

"Unilever" şi-a redus câştigurile

Alina VasiescuInternaţional / 05 februarie 2010

Profitul net al grupului anglo-olandez "Unilever", al doilea producător mondial de bunuri de larg consum, a scăzut cu 27% în trimestrul al patrulea al anului trecut.

"Shell" îşi reorganizează unele operaţiuni.

"Shell" se pregăteşte să facă noi disponibilizări

Alina VasiescuInternaţional / 05 februarie 2010

Societatea petrolieră "Royal Dutch Shell" Plc va elimina încă 1.000 de locuri de muncă şi intenţionează să realizeze economii de un miliard de dolari anul acesta, din cauza "previziunilor provocatoare" de pe segmentul de rafinare.

Eurofer: Domeniul siderurgic european îşi revine

Eurofer: Domeniul siderurgic european îşi revine

Alina VasiescuInternaţional / 05 februarie 2010

Sectorul siderurgic european îşi revine încet, pe fondul îmbunătăţirii perspectivelor pentru indus­triile construcţiilor de maşini şi ingineriei, estimează Confederaţia Europeană a Industriei Siderurgice (Eurofer).

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii