AFASE regretă intrarea în insolvenţă a Gehrlicher Solar

F.A.
Companii / 11 iulie 2013

AFASE (Aliance For Affordable Solar Energy) regretă faptul că Gehrlicher Solar, unul dintre primii membrii AFASE, a trebuit să inţieze procedurile de insolvenţă la Tribunalul Districtual din München, se arată într-un comunicat al alianţei.

Richard von Hehn, COO şi membru al Consiliului de administraţie al companiei, consideră că acest lucru se datorează impunerii de taxe anti-dumping provizorii pentru produsele solare importate din China.

Thorsten Preugschas, CEO al Soventix şi preşedintele al AFASE a declarat: "Aceasta este o ilustrare tristă a impactului devastator al taxelor punitive impuse industriei solare europene. În cazul în care Comisia Europeană nu acţionează rapid, mai multe companii din industria fotovoltaică vor da faliment sau, în cel mai bun caz, vor fi obligate să-şi relocheze activităţile în afara UE, aşa cum a procedat compania Phoenix Solar, crescându-se astfel valul deja existent de pierderi de locuri de muncă în întreaga Uniune Europeană. Impunerea unor taxe anti-dumping nu are sens economic, nici politic, într-un moment în care energia solară este pe cale să devină o sursă de energie competitivă, care generează multe locuri de muncă verzi în Europa".

Aliance For Affordable Solar Energy (AFASE) este o coaliţie de peste 760 de companii din industria fotovoltaică europeană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro