Companii

11 februarie
Costin Soare

ÎN 2019:Vânzările Avenir Telecom pe segmentul de distribuţie au crescut cu peste 50%

C.B.Companii / 11 februarie

Avenir Telecom a înregistrat anul trecut o creştere de peste 50% a cifrei de afaceri pe segmentul de distribuţie. Creşterea fost generată de extinderea portofoliului de produse cu noua linie de accesorii de înaltă calitate Celly, noi telefoane şi accesorii Energizer, dar şi de parteneriatul cu Samsung, prin care distribuie accesorii Samsung şi operează magazinul Samsung Experience Store, din zona comercială Băneasa, redeschis la finalul anului 2018, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

CĂLIN ILIE, PREŞEDINTELE FEDERAŢIEI INDUSTRIEI HOTELIERE DIN ROMÂNIA:"Ne dorim sprijinul statului pe partea de educaţie şi promovare"

R.R.Ziarul BURSA #Companii / 11 februarie

"De patru ani încoace, turismul românesc este pe un trend de creştere", a mai spus domnul Călin Ilie 

Antreprenorii din turism au nevoie, în primul rând, ca statul să-şi aducă aportul în acest sector prin promovarea României, mai mult decât prin realizarea unor investiţii, susţine Călin Ilie, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România.

"Mitul potrivit căruia voucherele de vacanţă au ţinut turismul de la noi trebuie demontat"

FLORIN JIANU, PREŞEDINTELE CNIPMMR:"Mitul potrivit căruia voucherele de vacanţă au ţinut turismul de la noi trebuie demontat"

R.R.Ziarul BURSA #Companii / 11 februarie

Veniturile generate, anul trecut, de voucherele de vacanţă reprezintă aproximativ 20% din totalul veniturilor înregistrate de firmele din sectorul turismului, cu o diferenţă pozitivă faţă de medie pentru unităţile de cazare (22% din total venituri), astfel că trebuie să demontăm mitul potrivit căruia aceste tichete au ţinut turismul româ­nesc, a afirmat, ieri, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Florin Jianu, la evenimentul de lansare a celei de-a doua ediţii a "Cartei Albe a Turismului din România".

Ediţia din 25.02.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
ANRE nu ştie, nu poate sau nu vrea?

OPINIIANRE nu ştie, nu poate sau nu vrea?

JACK CUTIŞTEANU, Director General PetprodZiarul BURSA #Companii / 11 februarie

Să începem cu începutul: Constituţia României, Art.148, alin. (2) statuează principiul supremaţiei dreptului European în conformitate cu care "prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări...

Daniel Mischie CEO Grup City Grill

Grupul City Grill - Afaceri de 187 milioane de lei în 2019

C.B.Companii / 10 februarie

Grupul City Grill a încheiat anul 2019 cu o creştere de 13% a cifrei de afaceri faţă de anul anterior. Creşterea s-a menţinut constantă pe parcursul întregului an, iar cifra de afaceri înregistrată a fost de 187 milioane de lei, faţă de 165...

Google Maps se schimbă "la faţă"

Ziarul BURSA #Companii / 10 februarie

Schimbarea imaginii este folosită chiar şi când e vorba de aplicaţii considerate foarte "conservatoare". Google Maps, cea mai folosită aplicaţie de navigare, sărbătoreşte 15 ani de existenţă cu câteva noutăţi de ordin grafic şi...

<< mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii