Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Dacian Cioloş a anunţat că membrii partidului PLUS nu vor mai face declaraţii politice

C.B.
Politică /

Dacian Cioloş a anunţat că membrii partidului PLUS nu vor mai face declaraţii politice

Preşedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a anunţat că membrii partidului nu vor mai face declaraţii politice şi vor intra într-un "armistiţiu politic total" până la trecerea crizei generate de coronavirus.

"Trecem printr-o perioadă extrem de grea, fără precedent de la Al Doilea Război Mondial încoace. Trăim vremuri în care avem nevoie în primul rând de solidaritate umană. Nimeni nu are dreptul să caute câştig electoral folosindu-se de criza asta fără precedent, de tragediile unor familii şi comunităţi. Împreună cu colegii mei din PLUS am decis următorul lucru: nu vom mai face declaraţii politice. Intrăm într-un armistiţiu politic total până la trecerea crizei în care ne găsim. Nu mai e timp acum doar de comentarii politice de pe margine. Vom fi alături de instituţiile statului român şi de eforturile pe care le au de făcut, o să susţinem Preşedinţia, Guvernul, autorităţile locale să traverseze cu efecte cât mai mici criza asta de proporţii", a scris Cioloş pe Facebook.

Potrivit acestuia, PLUS se va alătura efortului medical, economic şi social, contribuind cu tot ce poate la depăşirea situaţiei.

"Dacă suntem oameni responsabili, avem datoria să menţinem echilibrul social, să evităm panica, să sprijinim oamenii să treacă peste încercarea asta. Cer instituţiilor statului să nu ezite să folosească toate resursele pe care societatea le poate pune la dispoziţie. Mă pun pe mine şi pe toţi colegii mei, cei 20.000 de membri ai PLUS, la dispoziţia autorităţilor române. Sunt oameni cu experienţă, unii dintre ei chiar cu experienţă guvernamentală, care o să fie la dispoziţia Guvernului să ajute în domeniile importante acum, precum: sănătate, economie, social, agricultură sau acolo unde e nevoie. Şi facem lucrul acesta fără nicio pretenţie şi fără nicio aşteptare în schimb", a menţionat liderul PLUS.

Cioloş a mai precizat că acum este necesară rezolvarea urgenţelor, iar apoi va exista timp pentru a discuta despre vinovăţii.

"Acum trebuie să rezolvăm urgenţele şi vom avea apoi timp să discutăm şi despre vinovăţii, să tragem concluziile necesare şi să învăţăm să nu ne mai lăsăm folosiţi de oameni fără scrupule. Dar vom face asta numai după ce trece criza", a arătat Dacian Cioloş.

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. pai si ce altceva vor face ciolosica? ca doar atat stiu.....e frumos de stat pe margine si criticat tot.....

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. În timp ce România se luptă cu coronavirusul, partidul PLUS este preocupat de drepturile homosexualilor. Dragoș Pâslaru, actual europarlamentar din partea PLUS și fost Ministru în vremea Guvernului Cioloș, se află printre semnatarii unei scrisori adresate Comisarului European pentru Egalitate, Helena Dalli, prin care respectivii cer libertatea de deplasare pentru cuplurile homosexuale care au copii. În scrisoare, Dragoș Pâslaru & Co deplâng faptul că anumite state nu recunosc „familiile” homosexuale, deși alte țări membre o fac și cer, printre altele, impunerea unei Directive a Comisiei Europene prin care statele să fie obligate să recunoască „pentru toate scopurile legii naționale” toate certificatele de căsătorie, de parteneriat, de naștere, de adopție, emise de către un alt stat UE, chiar dacă sunt pentru „familiile curcubeu”.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Ba cel nehotărât! Nu te baza pe el! Amintiți vă : se înscrie în PNL- nu se înscrie, sprijină sau nu sprijină.. " nu vă mai folosiți de prestigiul meu", fac partid separat, alianță? fuziune? candidat unic la primărie?, ;NU, noi îl avem pe al nostru. ___În titlul articolului spune deee.. MEMBRII USR... apoi se referă doar la ograda lui, PLUS, și fără să întrebe 20.000 de membri, îi "PUNE" alături de el în" tranșee", ; oare îi înarmează sau "hai cu pieptul gol să înfruntăm invadatorul.?!", ; vedem că nici medicii și asistentele nu au echipamentele necesare. __Moratoriul cu rivalul politic, pe timpul crizei l-a încheiat EL (unilateral) . Dar chiar întru un articol alăturat Ciolacu nu știe de armistițiu, atacă.! A se vedea articolul senatoarei Gorghiu ce se întâmplă în Parlament.!!!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS