Ligia Neacşu:"Economia trece printr-o criză acută de forţă de muncă"

P.P.
Miscellanea #IT /

"Economia trece printr-o criză acută de forţă de muncă"

A patra revoluţie industrială are peste 500 de antreprenori şi manageri, specializaţi în Industry 4.0, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Industry 4.0 presupune o transformare majoră a întregii producţii prin unificarea tehnologiilor digitale şi a Internetului cu industria convenţională.

România se află în prim-plan, din acest punct de vedere, implementarea noilor tehnologii devenind o realitate în multe domenii economice, de la la construcţii, la industria prelucrătoare, IT şi comunicaţii.

Pentru a fi implementat, noul val tehnologic are nevoie de specialişti, iar proiectul ,,Industria de Mâine'', derulat de Best Smart Consulting, a dezvoltat soluţii concrete de training în acest sector.

Ligia Neacşu, managerul proiectului, a declarat: "În condiţiile în care economia trece printr-o criză acută de forţă de muncă, perfecţionarea resursei umane a devenit o componentă strategică în business. Cursurile de perfecţionare, trainingurile şi workshop-urile sunt de natură să asigure companiilor vizate un avantaj semnificativ în asigurarea tranziţiei la revoluţia Industry 4.0''.

În urma implementării proiectului, 420 de manageri au dobândit competenţe noi legate de Industry 4.0, 91 de angajaţi ai departamentului Resurse Umane posedă acum cunoştinţe despre Industry 4.0 care îi vor ajuta în procesul de recrutare, iar 48 de antreprenori deţin noi competenţe antreprenoriale acreditate ANC în contextul Industry 4.0. De asemenea, 261 de persoane au fost informate despre tendinţele în digitalizare şi Industry 4.0 în cadrul workshopurilor organizate în cadrul proiectului, mai informează comunicatul citat.

Managerul Best Smart Consulting a specificat: " Prin intermediul programului Academia Industrială, perfecţionarea angajaţilor din fiecare departament va continua şi în următoarea perioadă".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS