Abonament gratuit

Moştenitorul companiei Tetra Pak, arestat pentru uciderea soţiei sale

F. A.
Internaţional /

Miliardarul Hans Kristian Rausing, moştenitorul companiei Tetra Pak, a fost arestat pentru uciderea soţiei sale Eva, cu care forma un cuplu cunoscut pentru problemele cu drogurile, a anunţat Scotland Yard, relatează AFP, conform surselor de presă.

Un detectiv al Scotland Yard a declarat că Hans Kristian Rausing, în vârstă de 49 de ani, "a fost arestat pentru crimă şi aşteptăm să aflăm când va putea fi interogat". Suspectul se află în prezent sub observaţie medicală.

Poliţia britanică a găsit la începutul săptămânii cadavrul Evei Rausing, soţia lui Hans Kristian Rausing, percheziţionând locuinţa cuplului din Belgravia, un cartier de lux din Londra.

Aceasta a făcut descoperirea după ce l-a arestat luni pe Hans Kristian Rausing pentru posesie de droguri în timp ce conducea periculos.

Hans Kristian Rausing este unul dintre cei trei copii ai lui Hans Rausing, fiul fondatorului suedez al gigantului industrial Tetra Pak. Averea tatălui este estimată la 4,3 miliarde de lire sterline (5,4 miliarde de euro), potrivit Sunday Times.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS