Abonament gratuit

PÂNĂ PE 15 AUGUST:Hotelurile din sudul litoralului, din portofoliul SIF Transilvania, sunt rezervate complet

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism /

Pachetul de 7 nopţi porneşte de la 630 lei cazare la 2 

Turiştii români au ales litoralul Mării Negre, în acest sezon estival, toate camerele de hotel din portofolilul SIF fiind rezervate, conform agenţiei de turism Transilvania Hotels & Travel, parte a SIF Transilvania. Agenţia a urmărit dinamica cererilor de vacanţă în sezonul estival 2017, pentru hotelurile din portofolilul SIF, din staţiunile: Saturn, Venus, Eforie Sud, Eforie Nord.

Marius Zamfir, director general Transilvania Hotels & Travel, a declarat: "Tendinţa pe care noi am observat-o pentru acest sezon este aceea că a existat o cerere substanţială venită din partea românilor îndreptată cu precădere către hoteluri de 2 şi 3 stele poziţionate în sudul litoralului, în perioada imediat următoare acestea fiind «fully booked». Nici după această dată, lucrurile nu stau foarte diferit, cererile din partea românilor pentru pachete în hoteluri de 2 şi 3 stele sunt în creştere şi pe capătul acesta de sezon şi în contextul în care, din data de 21 august, scad tarifele".

Potrivit datelor agenţiei, în sezonul estival 2017, preţurile pentru un pachet de 7 nopţi, în sudul litoralului, porneşte de la 630 lei cazare la 2, şi 3850 lei la 4 cazare şi pensiune completă.

Transilvania Hotels & Travel operează peste 20.000 de locuri de cazare în destinaţii de pe litoralul Mării Negre, Băile Felix, Covasna, Tuşnad, Buziaş, Predeal, precum şi în oraşele Braşov şi Ploieşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS