Actorii din sectorul IT&C vor putea participa la o platformă de dezbatere, networking şi cooperare

E.D.
Companii #IT / 22 octombrie 2014

Actorii din sectorul IT&C vor putea participa la o platformă de dezbatere, networking şi cooperare

Instituţiile, autorităţile de stat şi companiile din domeniul IT&C vor putea participa la o platformă de dezbatere, networking şi cooperare ce va avea loc în data de 28 octombrie, în cadrul conferinţei Agenda Digitală 2014-2020 - Politici europene privind sectorul IT&C.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, Strategia Agenda Digitală 2014 - 2020, elaborată de Ministerul pentru Societatea Informaţională, are în vedere creşterea eficienţei şi reducerea costurilor sectorului public din România, dar şi îmbunătăţirea productivităţii sectorului privat prin reducerea barierelor administrative în relaţia cu statul.

Participanţii vor afla şi despre alte proiecte care au fost finanţate din fonduri europene, proiecte derulate în alte ţări în contextul Agendei Digitale Europene şi contribuţiile majore aduse, precum şi soluţiile şi oportunităţile pe care le oferă următoarea perioadă de programare pentru finanţarea altor proiecte cu componente de IT&C.

Subiectele discutate în cadrul conferinţei se referă la: eGuvernare 2.0, TIC pentru educaţie, e-incluziune, e-sănătate şi e-cultură, e-comerţ şi dezvoltarea inovării prin clustere TIC, infrastructură de comunicaţii în bandă largă rapidă şi ultra-rapidă.

Principalul obiectiv al proiectelor de eGuvernare este de a moderniza administraţiile publice centrale şi locale în vederea oferirii de servicii pentru cetăţeni şi mediul de afaceri, într-un mod integrat, transparent şi sigur. Scopul urmărit este de a crea o administraţie publică modernă, devenirea ei mai pro-activă, intensificarea eficienţei interne, realizarea unei mai mari transparenţe, reducerea cheltuielilor operaţionale, interacţionarea cu cetăţenii şi dezvoltarea de noi surse de creştere.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi din administraţia centrală şi locală, instituţii publice, companii din domeniul IT& C, asociaţii de profil şi mass-media.

Parteneri: Telekom Romania, Cisco Romania, 3M Romania, Philips Romania

Organizator: Concord Communication SRL

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro