Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Cercetarea cu celule stem a câştigat încredere în 2013

A.C.
Companii /

Campaniile de informare şi rezultatele pozitive din ultimii ani au adus o încredere sporită pentru băncile de celule stem din România, potrivit unui comunicat trimis azi redacţiei.

Cifra de afaceri de pe piaţa celulelor stem va depăşi 15 milioane de euro anul acesta, conform previziunilor formulate de Asociaţia Română a Băncilor Acreditate de Celule Stem (ARBACS).

În 2013 s-au înregistrat cu 4% mai puţine naşteri în perioada ianuarie-septembrie, decât în aceeaşi perioadă a anului 2012, însă numărul familiilor care au apelat la serviciile băncilor membre ARBACS a crescut de la 5%, în 2012, la 6%, în 2013.

Până acum doi ani, una din principalele probleme ale băncilor a fost lipsa unei dovezi palpabile a utilităţii celulelor pentru clienţii români. "O altă provocare cu care ne-am întalnit în activitatea noastră a reprezentat-o concurenţa neloială venită din partea multor jucători, care tind să informeaze eronat femeile însărcinate şi/sau personalul medical", a declarat preşedintele ARBACS.

Cota de piaţă deţinută de cele trei bănci membre ale Asociaţiei (Biogenis, Cord Blood Center Medical, Stem SURE) a fost de 70% în 2013, previziunile pentru anul acesta fiind de 75%.

În ultimii 25 de ani, acest tip de celule a fost folosit în peste 30.000 de transplanturi în întreaga lume, contribuind la tratarea a aproximativ 80 de boli.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie