Cercetarea cu celule stem a câştigat încredere în 2013

A.C.
Companii /

Campaniile de informare şi rezultatele pozitive din ultimii ani au adus o încredere sporită pentru băncile de celule stem din România, potrivit unui comunicat trimis azi redacţiei.

Cifra de afaceri de pe piaţa celulelor stem va depăşi 15 milioane de euro anul acesta, conform previziunilor formulate de Asociaţia Română a Băncilor Acreditate de Celule Stem (ARBACS).

În 2013 s-au înregistrat cu 4% mai puţine naşteri în perioada ianuarie-septembrie, decât în aceeaşi perioadă a anului 2012, însă numărul familiilor care au apelat la serviciile băncilor membre ARBACS a crescut de la 5%, în 2012, la 6%, în 2013.

Până acum doi ani, una din principalele probleme ale băncilor a fost lipsa unei dovezi palpabile a utilităţii celulelor pentru clienţii români. "O altă provocare cu care ne-am întalnit în activitatea noastră a reprezentat-o concurenţa neloială venită din partea multor jucători, care tind să informeaze eronat femeile însărcinate şi/sau personalul medical", a declarat preşedintele ARBACS.

Cota de piaţă deţinută de cele trei bănci membre ale Asociaţiei (Biogenis, Cord Blood Center Medical, Stem SURE) a fost de 70% în 2013, previziunile pentru anul acesta fiind de 75%.

În ultimii 25 de ani, acest tip de celule a fost folosit în peste 30.000 de transplanturi în întreaga lume, contribuind la tratarea a aproximativ 80 de boli.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS