Franklin Templeton convoacă AGA la FP pentru răscumpărarea de noi acţiuni

E.D.
Piaţa de Capital / 25 septembrie 2014

Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea convoacă pentru data de 19 noiembrie, Adunările Generale Ordinare şi Extraordinare ale Acţionarilor Fondului pentru a aproba mai multe propuneri, printre care şi răscumpărarea de noi acţiuni.

Potrivit convocatorului transmis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Franklin Templeton le propune acţionarilor în AGEA răscumpărarea a 227.572.250 acţiuni sau a 10% din capitalul social subscris, aplicându-se valoarea cea mai mică dintre acestea două, începând de la data la care reducerea de capital social aprobată prin Hotărârea AGEA din 23 septembrie 2014 este în vigoare, pentru o perioadă maximă de 18 luni de la data publicării hotărârii acţionarilor în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

Răscumpărarea se va efectua la un preţ care nu poate fi mai mic de 0,2 lei/acţiune sau mai mare de 2 lei/acţiune, arată convocatorul. Tranzacţia poate avea ca obiect doar acţiuni plătite integral. Potrivit Franklin Templeton, programul de răscumpărare are drept scop reducerea capitalului social.

Pe ordinea de zi a AGOA este programată aprobarea bugetului Fondului aferent anului 2015 şi numirea a trei membri ai Comitetului Reprezentanţilor ca urmare a expirării a trei mandate.

De asemenea, Franklin Templeton propune AGOA şi aprobarea angajării, pe seama Fondului, de evaluatori independenţi pentru evaluarea anumitor participaţii ale FP în societăţi listate şi nelistate din portofoliu, cu scopul utilizării rapoartelor de evaluare pentru raportări ale valorii activului net, precum şi în vederea întocmirii situaţiilor financiare IFRS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb