Lemet a deschis un showroom în Alba Iulia, după o investiţie de 1 milion de lei

Alexandru Costea
Companii #Construcţii /

Adrian Rizea, director comercial Lem's

Adrian Rizea, director comercial Lem's

În primele 6 luni, investiţiile în magazinele Lem's erau de peste 5,5 milioane de lei 

Producătorul de mobilier Lemet a deschis recent un nou magazin Lem's de 600 de mp în Alba Iulia, după o investiţie de 1 milion de lei, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Lem's este prezent în Capitală cu şase magazine, dintre care patru sunt proprii şi două în franciză, iar suprafaţa totală de showroom din Bucureşti măsoară peste 6000 de mp. Cea mai mare suprafaţă o are magazinul Lem's situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe două nivele şi măsoară 2000 de mp. Investiţiile în magazinele Lem's din Capitală depăşesc 10 milioane de lei în ultimii ani.

"Restul ţării rămâne însă la fel de interesant, politica de extindere a reţelei luând în considerare urbanul mijlociu şi mic. Exemple în acest sens sunt oraşe ca Videle sau Rovinari", arată sursa.

Adrian Rizea, director comercial Lem's: "Fie că e vorba de cele 6 magazine din Bucureşti sau celelalte 80 de magazine magazine Lem's din România, toate trebuie să se întindă pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întregii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta Lem's a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000".

În primele 6 luni din 2015, investiţiile Lemet în reţeaua de magazine Lem's se ridică la peste 5,5 milioane de lei. Cu magazinul din Alba Iulia, reţeaua Lem's ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor sale. În prezent, reţeaua Lem's are peste 66.000 mp de retail amenajaţi în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem's activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS