Abonament gratuit

Nicolescu: "Am reuşit să dublăm fondurile europene care pot fi accesate de Transgaz"

Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Nicolescu: "Am reuşit să dublăm fondurile europene care pot fi accesate de Transgaz"

Viitorul arată foarte bine pentru sectorul autohton de gaze, a declarat, ieri, la Mediaş, ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Eugen Nicolescu, referindu-se la faptul că a fost dublată suma care poate fi accesată de societate din fondurile structurale.

Ministrul a precizat, citat de Agerpres: "Suntem a treia ţară din punct de vedere al independenţei energetice din Uniunea Europeană (UE), însă trebuie să ne orientăm mai mult către viitor. Şi viitorul pentru Transgaz, pentru sectorul de gaze din România arată foarte bine. Am găsit sprijinul necesar şi am reuşit să dublăm suma care poate fi accesată de către Transgaz din fondurile structurale în următorul exerciţiu bugetar, deşi cum este cunoscut, din nefericire, suma totală alocată României nu este una impresionată, doar 20 de miliarde, care trebuie împărţită între foarte multe priorităţi".

Ministrul a participat, ieri, la aniversarea unui secol de transport gaze naturale în România, alături de premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, precum şi ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS