AFI Tech Park 1 ajunge la un grad de ocupare de 80%

D.D.
Miscellanea #Construcţii /

 AFI Tech Park 1 ajunge la un grad de ocupare de 80%

AFI Tech Park anunţă noii chiriaşi: New Work şi Afcon Electra România. Odată cu aceste noi tranzacţii, AFI Tech Park 1 atinge un grad de ocupare de 80%.

Clădirea AFI Tech Park 1 a fost finalizată în Q3 2018, având o suprafaţă închiriabilă totală de 22.000 mp de spaţii de birouri clasa A şi este situată în apropiere de Palatul Parlamentului şi Piaţa Unirii. După finalizarea celor 3 faze ale proiectului, AFI Tech Park va fi unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din zonă, oferind 56.000 mp de spaţii de birouri clasa A, în cele două clădiri P+8 etaje şi un turn de 14 etaje, se arată într-un comunicat de presă remis redaţiei noastre.

AFI Tech Park 1 a primit deja pre-certificarea LEED Platinum de clădire verde.

New Work furnizează soluţii privind spaţiile de lucru pentru clienţii din zona corporate, servicii integrate pentru birouri şi servicii adresate spaţiilor de co-working, fiind unul dintre cei mai mari jucători din domeniu din Europa Centrală şi de Est, cu peste 25 de centre de activitate în Ungaria, Polonia, Cehia, România şi Ucraina. New Work a închiriat un spaţiu de 2,800 de metri pătraţi în AFI Tech Park 1 şi va opera, de asemenea, sala de conferinţe a clădirii, care poate fi folosită de toţi chiriaşii AFI Tech Park 1, minimizând costurile de operare ale acestora.

Tranzacţia a fost intermediată de Simona Urse, Associate Director Office Agency în cadrul Crosspoint Real Estate.

Cel de-al doilea nou chiriaş este compania Afcon Electra România, lider de piaţă în dezvoltarea şi instalarea sistemelor electrice, termice, sanitare, ventilare şi de stingere a incendiilor. Afcon Electra România îşi va reloca şi extinde birourile prin închirierea unei suprafeţe de aproximativ 500 mp în AFI Tech Park 1. Compania implementează proiecte electro-mecanice "la cheie" pentru centre comerciale, clădiri de birouri, hale industriale, hoteluri şi spitale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS