Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Directorul general de la "Argus" - eliberat din funcţie

Emilia Olescu
Piaţa de Capital /

Directorul general de la "Argus" - eliberat din funcţie

Mircea Theodor Leu a fost eliberat din funcţia de director general al societăţii "Argus" Constanţa şi numit în funcţia de director comercial al companiei, potrivit unui anunţ făcut de "Argus" pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Acesta arată că, în conformitate cu hotărârile luate de Consiliul de Administraţie în şedinţa din 25 august, noul director general al companiei va fi Gabriel Constantinescu. Domnia sa va conduce societatea timp de patru ani şi va fi retribuit cu 7.700 de lei lunar, in baza unui contract de mandat încheiat cu Consiliul de Administraţie.

Modificările aduse conducerii "Argus" Constanţa vor fi puse în aplicare de la întâi septembrie 2011. Gestiunea funcţiei de director general va fi preluată de domnul Constantinescu în perioada de notificare de 30 de zile de la data solicitării eliberării din funcţia de director general de catre Mircea Theodor Leu.

Mai multe firme controlate de omul de afaceri Cătălin Chelu deţin aproape 33% din compania care activează în industria uleiurilor vegetale din ţara noastră.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS