Piaţa de Capital

08 septembrie

Indicii BVB au închis în creştere

A.P.Piaţa de Capital / 08 septembrie

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în teritoriu pozitiv ultima şedinţă de tranzacţionare, lichiditatea totală fiind de 55,63 milioane de lei (11,45 milioane de euro).

SIF Banat Crişana şi SIF Muntenia repetă scenariul din balada Mioriţa, într-o acţiune de concurenţă neloială contra SIF Oltenia

CIUREZU E MAI ORTOMANSIF Banat Crişana şi SIF Muntenia repetă scenariul din balada Mioriţa, într-o acţiune de concurenţă neloială contra SIF Oltenia

MAKEZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 08 septembrie

MAKE

Monstruosul pieţei noastre de capital nu mai poate fi disimulat sub loviturile prin care legalitatea este mutilată de tupeul în creştere al administratorului SIF Banat Crişana, care, văzând că manipularea evidentă a pieţei îi este tolerată, arată tuturor că pe el nu îl priveşte Legea, că lui nu i se aplică Legea, ba chiar, cu sprijinul fără perdea al unor şefi ai Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), are puterea să-i oblige chiar şi pe oponenţii săi să încalce Legea, aşa cum i-a făcut-o şi preşedintelui SIF Oltenia Tudor Ciurezu, silit sub asediul cooperativei ASF & SIF Banat Crişana & SIF Muntenia, să includă pe ordinea de zi a proiectatei AGA din 12 octombrie, aprobarea distribuirii de dividende acţionarilor din iunie, ceea ce este un subiect ilegal şi, prin urmare, nu poate fi pus în discuţie.

Noua Organigramă a ASF

Noua Organigramă a ASF

G.U.Piaţa de Capital / 08 septembrie

Noile modificări aduse Regulamentului A.S.F. privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară au fost publicate în Monitorul Oficial, ocazie cu care a fost făcută publicî şi noua Organigramă, în care este menţionat şi noul Preşedinte, Nicu Marcu.

Ediţia din 23.09.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
SIF Banat-Crişana a cumpărat platforma IMGB

SIF Banat-Crişana a cumpărat platforma IMGB

A.I.Piaţa de Capital / 07 septembrie

SIF Banat-Crişana (SIF1) a semnat, în data de 4 septembrie, contractul de vânzare-cumpărare pentru achiziţionarea pachetului de acţiuni reprezentând 99,92% din capitalul social al Doosan IMGB, ce deţine platforma industrială de 540.000 de metri...

Sesiune negatitvă pentru indici

BVBSesiune negatitvă pentru indici

A. I. Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 07 septembrie

Rulaj de 52,6 milioane de lei, sub media zilnică a anlui 

Opt din cei nouă indici ai Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au încheiat ultima şedinţă de tranzacţionare a săptămânii în scădere, într-o sesiune cu scăderi pentru pieţele europene.

În...

Indicii BVB au închis în scadere

A.B.Piaţa de Capital / 04 septembrie

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în teritoriu negativ ultima şedinţă de tranzacţionare, lichiditatea totală fiind de 44,13 milioane de lei (9,10 milioane de euro).

Indicii BVB au închis în creştere

Indicii BVB au închis în creştere

J.P.Piaţa de Capital / 03 septembrie

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în teritoriu pozitiv ultima şedinţă de tranzacţionare, lichiditatea totală fiind de 55,56 milioane de lei (11,47 milioane de euro).

Indicii BVB au închis în creştere

Indicii BVB au închis în creştere

G.U.Piaţa de Capital / 02 septembrie

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în teritoriu pozitiv ultima şedinţă de tranzacţionare, lichiditatea totală fiind de 52,89 milioane de lei (10,92 milioane de euro).

Preşedintele ASF, asistat de un general SRI

Preşedintele ASF, asistat de un general SRI

I. Ghe.Piaţa de Capital / 02 septembrie

Nicu Marcu, noul preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, a angajat pe postul director de cabinet pe generalul în rezervă George -Viorel Voinescu, fostul adjunct al şefului Serviciului Român de Informaţii (SRI)

<< mai multe ştiri >>
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo