Investiţii în aparatura utilizată la secţia de pediatrie de la Fundeni

C.P.
Companii #Sănătate /

Secţia de pediatrie II de la Spitalul Fundeni dispune de aparatură nouă, după ce au fost făcute investiţii în acest sens, de către Asociaţia "Aripi spre viaţă", potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Acesta arată că asociaţia a demarat un proiect care urmăreşte procurarea unei sume de 150.000 de euro în vederea achiziţionării aparaturii medicale necesare "efectuării tratamentului cu citostatice pentru copiii si tinerii bolnavi de leucemie, cancere şi alte boli grave".

Nicoleta Vlad, preşedintele Asociaţiei, a declarat: "Până acum, proiectul a reuşit să strângă suma de 47.860 lei, din care 32.860 lei folosiţi pentru procurarea primei staţii cuprinzând trei infusomate şi un injectomat şi 15.000 lei pentru două infusomate, toate aparatele fiind donate pentru utilizarea în cadrul secţiei de pediatrie II Fundeni. Este un proiect transparent prin care dorim să aducem o schimbare în bine, esenţială în realizarea actului medical, să continuăm seria proiectelor de îmbunătăţire şi schimbare a condiţiilor de tratare a copiilor afectaţi de cancer, alăturându-ne eforturilor medicilor de a le salva vieţile".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS