Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Ştiri online

13 ianuarie
Constantin Frăţilă

Frăţilă a obţinut suspendarea deciziei ce l-a scos din Consiliul de Supraveghere al SIF3

Andrei Iacomi Piaţa de Capital / 21 ianuarie

"Este foarte clar că, începând cu data de 17 ianuarie, am dreptul să-mi exercit atribuţiile de membru în Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania", susţine Constantin Frăţilă 

Constantin Frăţilă, acţionar important al SIF Transilvania (SIF3) a obţinut, în instanţă, suspendarea executării deciziei Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) prin care supraveghetorul pieţei noastre de capital i-a retras autorizarea din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere al SIF3, se arată într-un comunicat al SIF--ului din Braşov remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Clotilde Armand

Un fost membru USR îi cere lui Clotilde Armand daune de 100.000 de euro

D.I.Politică / 21 ianuarie

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a anunţat, marţi, că a fost acţionată în instanţă de un fost membru al USR Gorj, despre care a scris că a fost "poliţistul lui Ponta" şi a fost acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă, cerând excluderea sa. Bărbatul, fost şef al Poliţiei Gorj, îi cere daune de 100.000 de euro şi o acuză că i-a provocat un "prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice".

Greta Thunberg răspunde unor atacuri ale lui Donald Trump

DAVOS:Greta Thunberg răspunde unor atacuri ale lui Donald Trump

A.I.G.Internaţional / 21 ianuarie

Greta Thunberg şi-a încheiat discursul de la Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos astfel: "Casa noastră este în flăcări. Inacţiunea voastră aţâţă flăcările, iar dacă vă iubiţi copiii, vă cerem să acţionaţi". Greta Thunberg i-a răspuns astfel lui Donald Trump, relatează The Huffington Post, citat de News.ro.

Încrederea investitorilor în economia Germaniei a crescut

Încrederea investitorilor în economia Germaniei a crescut

A.I.G.Internaţional / 21 ianuarie

Încrederea investitorilor în economia Germaniei a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani şi jumătate, după ce atenuarea tensiunilor comerciale a îmbunătăţit perspectivele pentru industria ţării, arată rezultatele unui studiu al Centrului European pentru Cercetare Economică (ZEW) publicat marţi, transmite Reuters, citat de Agerpres.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Din ce în ce mai mulţi români circulă cu metroul

Din ce în ce mai mulţi români circulă cu metroul

A.I.G.Miscellanea / 21 ianuarie

Traficul de călători în staţiile de metrou din Bucureşti a crescut cu 3% în perioada 2014 - 2019, până la 177 de milioane, iar cea mai aglomerată staţie este Aurel Vlaicu, arată o analiză Crosspoint Real Estate, bazată pe datele Metrorex, citează...

Răzvan Cuc

ÎN 2019:Afacerile RE/MAX România au crescut cu peste 50%

A.M.Companii / 21 ianuarie

RE/MAX România a înregistrat, anul trecut, comisioane generate în valoare de 4,55 milioane de euro, în creştere cu peste 50% faţă de anul precedent, depăşind estimările realizate la începutul lui 2019, se arată într-un comunicat remis Redacţiei...

<< mai multe ştiri >>
BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS