BURSA Online

24 martie
Lopburi este un oraş în Thailanda cunoscut drept "oraşul maimuţelor", deoarece locuitorii le hrănesc şi ele s-au înmulţit, atrăgând turiştii ca tentaţie suplimentară pe lângă renumitele temple budiste ale aşezării. Scăderea abruptă a numărului de turişti din cauza pandemiei i-a lipsit pe localnici de resursele de hrană pe care le alocau maimuţelor, iar acestea au ieşit înfometate pe străzile unui oraş pustiu, luptându-se între ele.

Covid 19 schimbă lumea

MAKEMiscellanea / 24 martie

MAKE

Supravieţuirea, în conflict cu democraţia 

Primii trei morţi de duminică şi următorii trei de luni au sfâşiat iluzia că trăim într-un videogame, în care doar chinezii, italienii şi spaniolii mor pe capete, iar noi ne-am uita la ei ca la spectacol, fiind, cumva, nu se ştie de ce, intangibili la coronavirus.

Deşteptarea! Până să murim de virus, o să îngropăm România

Deşteptarea! Până să murim de virus, o să îngropăm România

ADRIAN SÂRBUMiscellanea / 24 martie

Odată cu primii morţi de virus, adevăruri pe care n-am vrut să le vedem vor deveni realităţi: într-o săptămână, România va avea peste mia de infectaţi declarati şi zeci de morţi. Într-o lună, vom număra peste zece mii de bolnavi şi sute de morţi. Vom vedea un vârf al îmbolnăvirilor, zeci de mii, şi al morţilor, în următoarele trei până la şase luni.

Politica României la testul ajutorului chinezesc

Politica României la testul ajutorului chinezesc

Octavian StireanuMiscellanea / 24 martie

"O poză nevinovată aşezată pe pagina mea de corespondenţă electronică (face book) a trezit o adevărată furtună pe reţelele sociale. Şi prin aceasta nu înţeleg ceva rău. Căci furtuna a avut valoarea unui test care a permis să aflăm sentimentele, percepţiile şi rătăcirile unui eşantion de populaţie, în opinia mea, semnificativ."

"Să fim gata pentru ce poate fi mai rău! Dar fără panică!"

SORIN ROSCA STANESCU:"Să fim gata pentru ce poate fi mai rău! Dar fără panică!"

Miscellanea / 24 martie

Abia acum urgia vine şi în România. Şi e de nestăvilit. Cel puţin pentru moment. Atenţie mare la cele trei numere fatale. Numărul unu: o singură persoană infectată. Fără să ştie. Numărul doi: trec 30 de zile. Numărul trei: 2.500 de contaminaţi. Din paradigma acestor trei numere, nu putem ieşi. Fără testarea în masă a populaţiei. Pe care nu avem încă posibilitatea să o facem.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Pandemia a înmulţit populaţia din satele buzoiene

Pandemia a înmulţit populaţia din satele buzoiene

Ana FeleaMiscellanea / 24 martie

Pandemia a adus acasă mii de buzoieni care munceau peste hotare, în ţări lovite de coronavirus. În doar câteva săptămâni populaţia de sate a crescut alarmant pentru că cei mai mulţi dintre cei reveniţi din străinătate au fost trimişi în izolare...

Unde ieşim deseară

ADVERTORIAL:Unde ieşim deseară

Media-Advertising / 24 martie

Expoziţii, conferinţe, concerte de muzică, biblioteci sau librării, sunt activităţi culturale puse la dispoziţie mai nou online, de cele câteva mari companii organizatoare de evenimente de agrement cultural, care s-au încăpăţânat să nu renunţe la...

Euro s-a apreciat la 4,8445 lei

Euro s-a apreciat la 4,8445 lei

B.D.Bănci-Asigurări / 24 martie

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,8445 lei pentru moneda europeană, în apreciere cu 0,02 bani, comparativ cu şedinţa anterioară, când euro a fost cotat la 4,8443 lei.

<< mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS