Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Sediul Iason Braşov este executat de o bancă

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii #Insolvenţa /

Intesa Sanpaolo Bank a scos la vânzare, pe site-ul său, clădirea administrativă a companiei Iason SA Braşov, pentru 470.000 de euro, dar şi o construcţie industrială de 1.219 metri pătraţi, cu terenul aferent de 1.159 de metri pătraţi, pentru 625.000 de euro. În total, pentru cele două construcţii banca ar trebui să primească 1,1 milioane de euro.

Sediul nu este, însă, proprietatea Iason SA, firmă care este în insolvenţă, ci a acţionarului majoritar al acesteia, compania Româno-Export SA. De asemenea, pe halele industriale scoase la vânzare sunt şase proprietari. "Noi nu avem niciun credit luat de la Intesa Sanpaolo Bank, aşa că nu ar avea de ce să scoată activele noastre la vânzare. Este posibil să se scoată la vânzare activele deţinute de compania Româno-Export SA, cei care sunt acţionarii noştri majoritari", au declarat reprezentanţii companiei braşovene.

Compania braşoveană este controlată de Româno-export SA Bucureşti, care deţine un pachet de 86,23% din titluri, în timp ce compania Romtop Industries Topliţa deţine 9,02% din acţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie