Mariana Gheorghe, numită în Consiliul de Supraveghere al ING Groep

Elena Deacu
Companii /

Producătorul de ţiţei şi gaz OMV Petrom anunţă numirea Marianei Gheorghe, CEO al OMV Petrom, ca membru în Consiliul de Supraveghere al ING Groep.

Potrivit unui comunicat al companiei, numirea a fost adoptată în cadrul Adunării Generale anuale a ING Groep, din data de 11 mai 2015, după obţinerea tuturor aprobărilor corporative şi de reglementare, inclusiv a aprobării Băncii Centrale Europene. Mandatul a fost acordat pentru o perioadă de 4 ani şi intră în vigoare la încheierea Adunării Generale anuale menţionate mai sus.

În urma numirii Marianei Gheorghe în această funcţie, OMV Petrom va beneficia de expunere suplimentară la standardele internaţionale de guvernanţă corporativă.

OMV Petrom un grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, cu o producţie anuală de ţiţei şi gaze de aproximativ 66 milioane bep în 2014. La finalul lui 2014, Grupul avea o capacitate de rafinare de 4,2 milioane tone anual şi opera o centrală electrică de înalta eficienţă de 860 MW şi un parc eolian de 45 MW. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România şi ţările învecinate prin intermediul a circa 780 benzinării, la sfârşitul lui 2014.

OMV deţine 51,01% din acţiunile OMV Petrom, statul român, prin Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, deţine 20,64%, Fondul Proprietatea deţine 18,99%, iar 9,36% se tranzacţionează liber la Bursa de Valori Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Legal Accelerators

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie