RAED ARAFAT: "Vom încerca ca impactul măsurilor să fie cât mai mic pe populaţie şi mai ales din punct de vedere economic"

A.P.
Miscellanea / 8 noiembrie 2020

"Vom încerca ca impactul măsurilor să fie cât mai mic pe populaţie şi mai ales din punct de vedere economic"

Secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat afirmă că înţelege nemulţumirea unora dintre cei a căror activitate este afectată de noile măsuri implementate de Guvern pentru reducerea răspândirii noului coronavirus, însă arată că "dacă continuăm cu excepţiile în sensul eu nu, celălalt nu, celălalt nu, la un moment nu vom mai avea măsuri pe care să putem le implementăm pentru a reduce impactul virusului". "Cu siguranţă, vom încerca tot posibil ca impactul să fie cât mai mic pe populaţie şi mai ales din punct de vedere economic" a declarat el, potrivit News.

"Eu cred că în acest moment înţelepciunea trebuie să fie de a lucra împreună pentru a reduce impactul virusului. Înţeleg foarte bine că fiecare persoană care este afectată de o măsură este nemulţumită şi fiecare persoană care are, poate, o activitate care este afectată nu doreşte ca activitatea sa să fie afectată, dar la un moment trebuie să înţelegem: dacă continuăm cu excepţiile în sensul eu nu, celălalt nu, celălalt nu, la un moment nu vom mai avea măsuri care să putem să le implementăm pentru a reduce impactul virusului. Deci aceste măsuri sunt foarte importante şi aici este nevoie de colaborarea tuturor pentru a reuşi. Nu e suficient să avem măsurile scrise într-o Hotărâre de Guvern, nu e suficient să le aplice 10% din populaţie. Dacă nu le aplicăm cu toţii, vom vedea că ulterior vom ajunge să luăm măsuri şi mai multe dacă vedem că lucrurile nu se îmbunătăţesc şi de aici cred că este nevoie de înţelegere şi de colaborare. Cu siguranţă, vom încerca tot posibil ca impactul să fie cât mai mic pe populaţie şi mai ales din punct de vedere economic" a declarat Raed Arafat duminică după amiază, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Plus.

Secretarul de stat din Ministerul de Interne a precizat că luna decembrie va fi şi ea "sub influenţa virusului" şi vă va fi nevoie în continuare de măsuri preventive.

"Cu siguranţă, luna decembrie nu va fi o lună de întoarcere la normalitate" a adăugat Arafat. Acesta a evitat să avanseze o cfiră cu privire la evoluţia epidemiei, susţinând că nu poate face speculaţii în această privinţă.

În ceea ce priveşte capacitatea de tratare a pacienţilor cu COVID-19 care au nevoie de terapie intensivă, secretarul de stat din MAI susţine că "în acest moment încă mai avem capacitate, dar cu cât creşte numărul pacienţilor, necesită soluţii suplimentare", iar unele dintre aceste soluţii se regăsesc în actul normativ adoptat săptămâna aceasta prin care Guvernul va face achiziţii de echipamente pentru stocurile de urgenţă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Am citit pe sarite, dar întreb si eu pe înteleptii statului daca stiu cu ce se hraneste virusul respectiv sa ,,implementam si noi masuri ptr.combaterea lui".Decembrie nu va fi o luna de intoarcere la normalitate zice statul,dar nici februarie zic eu,ptr ca lunile respective sunt cele in care organismul incearca sa elimine toxinele acumulate.Prin eliminarea toxinelor din corpul uman se formeaza asa numitului mucus.Virusii cu acest mucus se hranesc.Mucusul respectiv se formeaza din cauza obiceiurilor si dependentelor noastre.

    mai covid de sistem de "sanatate"

    nu ai putea tu sa te duci la mata acasa si faci bine neamului tau de sorginte?

    iti iau eu biletul de tren! 

    Se inchid pietele agroalimentare, dar ciudat aia de la supermarket functioneaza fara nicio problema, ei nu functioneaza in spatii inchise. Pai ma nenorocitilor, va stau in gat pietele, faceti jocurile multinaționalelor, le trebuie si clientii din piete, iar cu ajutorul guvernului tradator obtineti acesti clienti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Iul. 2025
Euro (EUR)Euro5.0600
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2961
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.4155
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8673
Gram de aur (XAU)Gram de aur460.7924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
leonidas-universitate.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
BURSA
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb