Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Sodexo: "Pentru 70% dintre liderii generaţiei viitoare, calitatea vieţii stă la baza performanţei"

Alexandru Costea
Companii /

Aproape 7 din 10 (69%) reprezentanţi ai generaţiei "Millennials" consideră că îmbunătăţirea calităţii vieţii va avea un impact semnificativ asupra performanţei în organizaţiile pe care le vor conduce în viitor, comparativ cu 57% dintre liderii actuali, arată concluziile unui studiu efectuat de compania de servicii Sodexo, remise azi redacţiei.

Următoarea generaţie de lideri nominalizează calitatea vieţii ca principal driver de performanţă în organizaţii, în timp ce liderii actuali îl plasează pe locul al cincilea.

Acestea sunt concluziile studiului "How Leaders Value Quality of Life", analiză care examinează impactul calităţii vieţii în performanţa organizaţiilor la nivel mondial, realizată de Sodexo, în colaborare cu Harris Interactive.

Rezultatele studiului au fost prezentate şi dezbătute în cadrul primei conferinţe internaţionale pe tema Calităţii Vieţii, organizată de Sodexo pe 5-6 mai 2015, la New York.

Cele mai importante rezultate ale studiului Sodexo sunt: "pentru 66% dintre liderii intervievaţi, calitatea vieţii este deja o prioritate în cadrul organizaţiei lor; 86% afirmă că au implementat deja cel puţin trei iniţiative de îmbunătăţire a calităţii vieţii; 60% din organizaţii au un buget dedicat pentru aceste iniţiative; 48% dintre lideri au desemnat deja o echipă sau o persoană dedicată pentru a supraveghea calitatea vieţii; 57% dintre liderii intervievaţi sunt convinşi de importanţa impactului calităţii vieţii asupra performanţei organizaţiei lor; în 62% dintre organizaţii este măsurat impactul calităţii vieţii asupra performanţei".

Michel Landel, CEO, Sodexo: "Îmbunătăţirea calităţii vieţii a devenit un aspect esenţial odată cu schimbările demografice, economice, tehnologice şi de mediu, pe care le traversăm în prezent. Pentru cele mai multe organizaţii, avantajul competitiv va rezulta în viitor din abilitatea de a genera valoare umană adăugată. Importanţa calităţii vieţii va creşte pe măsură ce noile tehnologii vor amplifica vocile consumatorilor, iar noile generaţii vor avea un rol tot mai important pe piaţa muncii".

Delphine Martelli-Banégas, Head of the Corporate Department, Harris Interactive: "Studiul este primul barometru internaţional pentru factorii de decizie. Este o analiză unică, pentru care am solicitat opinia celor cu adevărat responsabili, liderilor care iau decizii ce influenţează calitatea vieţii în organizaţiile pe care le conduc".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS