Premierul belgian Alexander de Croo a declarat astăzi, referindu-se la preţurile ridicate le energie şi la incertitudinea legată de securitatea aprovizionării energetice, că Europa riscă să se confrunte de acum înainte cu cinci până la zece ''ierni dificile'', consemnează agenţia EFE, potrivit Agerpres.
''Următoarele cinci până la zece ierni vor fi dificile. Evoluţia situaţiei este foarte grea în toată Europa. Unele sectoare se vor confrunta cu dificultăţi grave din cauza acestor preţuri mari la energie'', a avertizat premierul belgian în timpul unei vizite la o societate portuară din localitatea Zeebruges.
El a asigurat că guvernul său urmăreşte îndeaproape situaţia, dar a atras atenţia că trebuie ''să fim sinceri''.
''Lunile următoare vor fi dificile, iernile următoare vor fi dificile. Trebuie să trecem prin asta, să sperăm la ce este mai bine pregătindu-ne pentru ce este mai rău. Şi chiar dacă în final situaţia va fi mai bună decât am prevăzut, tot va fi bine să ne fi pregătit'', a mai spus premierul Alexander de Croo.
1. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 22.08.2022, 20:51)
Bai, nenea Crooco, daca tot ati tinut mortis sa impuneti sanctiuni rusilor , acum ati ajuns in situatia in care cetatenii europeni vor juca ”ruleta ruseasca” in a supravietui iernilor!
1.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
(mesaj trimis de anonim în data de 22.08.2022, 23:37)
DE ACORD, SANCTIUNI "ENERGETICE" NU TB IMPUSE. DAR DÉ, LE SUPORTA OMUL DE RAND, NU CEI CE LE IMPUN!
1.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.1)
(mesaj trimis de anonim în data de 23.08.2022, 10:25)
O sa le simta pe pielea lor la iarna sanctiunile impuse rusilor europenii... Sanctiunile au fost impuse de politicieni nu de popoare dar oamenii vor suferii de frig si foame... Greseala imensa a UE ca a aplicat sanctiuni Rusiei.... Razboiului Russia. Ukraina este problema lor interna.. UE nu are nici un drept acolo.. Dar a primit ordine de la SUA sa aplice sanctiuni Rusiei si Acum suflam in degete...
1.3. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.2)
(mesaj trimis de antonim în data de 23.08.2022, 11:06)
Politrucii Stasi au investit în resurse sovietice. Trebuia să se corecteze greșeala.
Asta e, mai un pic de foame, oleacă friguț, dar ești și tu om. Doar n-o să preferi gaz ieftin știind că mongoloizii ăia fură și ucid.
2. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 23.08.2022, 10:23)
ce nu se spune este: "Sunt prea multe M-uri / masa monetara creata in conturi ce sta gata gata sa explodeze in pete"!!! Aici se da defapt FURTUL in CARTEL GOV si Banci CEntrale!!! se da furt la portofelele oamenilor ce au detineri nominale exponentiale !!!
Furtul este bine stabilit in cartel OPEC paralel cu politicile monetare!
Preturile nominale la energie sunt fortate sa creasca odata cu masa monetara nou generata in sistem !!! Chiar daca de masa monetara nou generata nu se bucura si "Saracii".... preturile vor reflecta intotdeauna volumul si viteza masei monetare depozitate sau circulate!
Hai la adunat de Muri!
Energia a fost pe negativ ceva timp este normal ca acum sa recupereze diferenta din trecut si sa isi primeasca si premiumul de asteptare!
s c cret
2.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2)
(mesaj trimis de antonim în data de 23.08.2022, 11:01)
Man, dar ce sistem elvețian e piața liberă. Mă umflă un pic râsul. Niște unii dau lovituri speculative și, pârjolesc economia reală, adică se sparge bula pe energie, capacități prea mare, cerere puțină. Și crapă și creditarea, se distruge bănuțul, commodities muare că zile nu are.
2.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2.1)
(mesaj trimis de antonim în data de 23.08.2022, 11:02)
Să trăiește autocorectul să investește și eu în inteligență artificală.