Antibiotice Iaşi

Acţiunea "World Largest Lesson" pune la îndemâna profesorilor materiale pentru a preda elevilor acţiuni împotriva schimbărilor climatice

A.P.
Miscellanea / 20 noiembrie 2020

Acţiunea "World Largest Lesson" pune la îndemâna profesorilor materiale pentru a preda elevilor acţiuni împotriva schimbărilor climatice

Alături de UNICEF România, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României a contribuit la demersul de a pune la dispoziţia profesorilor şi elevilor resurse gratuite pentru a învăţa despre acţiuni concrete împotriva schimbărilor climatice şi despre cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă ale Agendei 2030, scrie un comunicat de presă.

Acţiunea este parte a iniţiativei globale "Cea mai mare lecţie din lume" (World Largest Lesson), prin care învăţătorii şi profesorii sunt invitaţi să ţină o oră de educaţie despre acţiunile pe care le putem întreprinde împotriva schimbărilor climatice.

"Copiii sunt cea mai preţioasă moştenire a noastră şi o resursă vitală pentru întreaga lume. Astăzi, de Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor, şi nu numai, îi celebrăm şi ne bucurăm împreună cu ei. Avem responsabilitatea de a a face tot ce ne stă în putinţă pentru ca toţi copiii să fie în siguranţă, să aibă parte de servicii de sănătate de calitate, de condiţii de trai decente şi de acces la educaţie.", a declarat consilerul de stat Laszlo Borbely.

Resursele pentru cea mai mare lecţie din lume vor putea fi folosite de pedagogi şi pe viitor, ca materiale didactice pentru programe de educaţie continuă având ca obiect protecţia mediului. Acestea sunt disponibile aici: https://www.qie.ro/drepturilecopilului/despre .

Totodată, în contextul Zilei Internaţionale a Drepturilor Copiilor, vă invităm să urmăriţi pe pagina de facebook a Departamentului o discuţie interactivă pe tema dezvoltării durabile pe care consilerul de stat Laszlo Borbely, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă a avut-o cu parte dintre membrii Board-ului Copiilor UNICEF din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

ICT

INFORMATION & COMMUNICATION TECHNOLOGY
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Allview
Boromir

Curs valutar BNR

11 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9265
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0491
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4882
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7238
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.3472

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
carieraenergetica.ro
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro