Grupul SOFTONE anunţă un parteneriat strategic cu webhotelier | primalres

V.G.
Companii / 31 ianuarie

Grupul SOFTONE anunţă un parteneriat strategic cu webhotelier | primalres

Grupul SOFTONE anunţă un parteneriat strategic cu webhotelier|primalres, un dezvoltator de top al soluţiilor tehnologice inovatoare din domeniul turistic, cu peste 16.000 de instalări în peste 9.000 de hoteluri din 38 de ţări, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, colaborarea se va axa asupra promovării la nivel internaţional a soluţiei Hotelizer Cloud PMS, prin intermediul reţelei de parteneri SOFTONE, pe pieţele din Grecia, România şi Bulgaria. Datorită acestui parteneriat, cele două companii vor putea satisface complet nevoile de digitalizare ale afacerilor care operează în industria hotelieră, punându-le la dispoziţie cele mai avansate şi inovatoare aplicaţii business software, ce încorporează funcţionalităţi de distribuţie electronică, gestiune a rezervărilor, operare front-desk, precum şi suport complet pentru procesele de back-office.

Panos Martinis, CEO în cadrul grupului SOFTONE, a afirmat: "SOFTONE a demonstrat că este una dintre companiile din industria software care s-a poziţionat ca un lider în susţinerea evoluţiei organizaţiilor către era digitală. Colaborarea strategică cu webhotelier|primalres, o companie renumită la nivel internaţional şi un pionier în dezvoltarea soluţiilor hoteliere, întăreşte această afirmaţie. Prin intermediul acestui parteneriat şi a reţelei de parteneri SOFTONE, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor din industria ospitalităţii cu cea mai modernă soluţie de property management, Hotelizer. De asemenea, dincolo de aplicaţia PMS, vrem să oferim companiilor din industrie toate soluţiile inovatoare dezvoltate de SOFTONE şi webhotelier|primalres, astfel încât să satisfacem în totalitate nevoile oricărui business din industria hotelieră cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie".

Soluţia Hotelier Cloud PMS dezvoltată de webhotelier|primalres reprezintă un sistem inovator de property management, 100% grecesc, care încorporează tehnologii de ultimă generaţie ce va putea satisface complet nevoile fiecărui hotel, indiferent de dimensiune, printr-o interfaţă intuitivă şi uşor de utilizat. Făcând parte din suita de aplicaţii webhotelier|primalres, soluţia poate fi conectată automat cu aplicaţiile primalRES channel manager şi WebHotelier, fiind uşor de activat şi utilizat de către managerii de hotel pentru a-şi facilita şi eficientiza activitatea.

La rândul său, Panagiotis Kontozamanis, CEO webhotelier|primalres a declarat: "Suntem deosebit de fericiţi pentru colaborarea strategică pe care am încheiat-o cu SOFTONE pentru promovarea soluţiei Hotelizer Cloud PMS, un sistem inovator de management al proprietăţii. Alături de SOFTONE transpunem în realitate o viziune comună: să oferim companiilor din industria ospitalităţii soluţii integrate, care să contribuie în mod decisiv la transformarea digitală a acestora".

De asemenea, prin conectarea aplicaţiei Hotelizer Cloud PMS cu soluţiile inovatoare dezvoltate de grupul SOFTONE, precum Soft1 Cloud ERP sau GO Retail în Cloud, fiecare companie din industria hotelieră îşi poate automatiza complet toate procesele de management comercial, mai arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
BURSA
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5545
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9726
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6239
Gram de aur (XAU)Gram de aur288.1415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro