Atria Urban Resort a vândut jumătate din apartamentele complexului imobiliar, proiectat în patru faze de dezvoltare

F.D.
Companii #Construcţii / 26 august

Atria Urban Resort a vândut jumătate din apartamentele complexului imobiliar, proiectat în patru faze de dezvoltare

Atria Urban Resort, complex rezidenţial dezvoltat în zona de nord-vest a Capitalei de Cityring, în parteneriat cu EVERGENT Invesments, a vândut jumătate din cele 1.400 de apartamente pe care le ridică în sectorul 1 al Capitalei, în vecinătatea Lacului Străuleşti, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Complexul, gândit în patru faze de construcţie, ca un "resort urban" cu grădini interioare, piscine şi parcuri cu vegetaţie generoasă, a vândut 98% din Fazele 1 şi 2, care sunt locuite din 2020, respectiv 2022, şi 50% din apartamentele din Faza a 3-a, care va fi recepţionată în toamna acestui an.

Cartierul se remarcă prin clădiri în majoritate P+4, cu distanţe de până la 100m între ele, care oferă intimitate rezidenţilor şi permit alocarea unor spaţii ample pentru vegetaţie. La Atria, fiecare fază este diferită şi tot spaţiul locuinţei este valorificat, pentru a oferi un plus de confort. Calitatea finisajelor, înălţimea camerelor de 2,7m, cu ferestre care se întind pe tot peretele, precum şi arhitectura variată şi spaţiile comune cu piscine şi piaţete duc ansamblul spre o calitate premium, păstrând însă preţul în media Capitalei.

"Atria Urban Resort este un proiect imobiliar centrat pe client, de aceea a atras multe familii care doresc siguranţă, linişte şi un mediu verde fără a părăsi oraşul, la un preţ accesibil unei categorii largi de oameni. Ţintim publicul care înţelege valoarea proiectului şi conceptul implementat de către dezvoltator. Mulţi dintre rezidenţii noştri vin din corporaţii sau au mici afaceri, unii lucrează în IT, alţii sunt medici, arhitecţi sau avocaţi, dar toţi ne împărtăşesc laolaltă că atmosfera convivială din complex depăşeşte aşteptările lor.

Ca proiect, Atria Urban Resort a reuşit să menţină în echilibru promisiunile sustenabilităţii, oferind o calitate a locuirii prin respect faţă de mediu şi spaţii verzi generoase, care îi scot pe rezidenţii noştri din griul oraşului, precum şi preţuri care se încadrează în media pe mp util a Capitalei. Începând cu Faza a 3-a, pe care o finalizăm în această toamnă şi care este aliniată la standardele nZEB, prin adoptarea panourilor solare, a recuperatoarelor de căldură şi a izolaţiilor de înaltă calitate, ne menţinem promisiunea pe care am făcut-o încă de la început, şi anume aceea că Atria este un complex gândit pentru oamenii care vor să trăiască în legătură strânsă cu natura, respectând-o şi protejând-o", a declarat Liria Themo, director de marketing al complexului Atria Urban Resort.

Încă din faza de proiect, dezvoltatorii Atria Urban Resort au pus un accent deosebit pe spaţiile verzi şi pe amenajările dintre clădiri. Având în spate un master-plan care are în centru comunitatea, realizat împreună cu proiectanţi din Londra, biroul de arhitectură SMAA şi beneficiind de viziunea inginerului peisagist francez Nicolas Triboi, în fiecare fază a complexului a fost creat un ecosistem, cu o curte interioară cu piscină şi plină de vegetaţie, înconjurată de formele arhitecturale ale ansamblului. După finalizarea întregului proiect, în grădinile şi parcurile interioare vor fi plantaţi, în total, aproximativ 1.500 de copaci, la care se adaugă mii de arbuşti şi flori perene, care îmbogăţesc şi colorează peisajul începând din primăvară, când înfloresc magnoliile şi glicinele, şi până când toamna aşterne un spectacol de culori peste complex.

Cu primele două faze finalizate şi vândute, cu Faza a 3-a aproape finalizată şi vândută în proporţie de 50% şi cu Faza a 4-a în proiectare, complexul Atria Urban Resort va avea în total 1.400 de locuinţe, atât studiouri cu o cameră, cât şi apartamente de 2, 3 şi 4 camere, unele dintre ele cu grădini proprii. Cele mai căutate locuinţe din Atria rămân cele de 2 si 3 camere, dar şi apartamentele cu gradină proprie pentru cei care îşi doresc să simtă că trăiesc la casă, dar fără a părăsi oraşul. Preţurile pornesc de la aproximativ 78.000 euro+TVA şi urcă în funcţie de suprafaţă, numărul de camere şi de dotări.

Începând cu Faza a 3-a de construcţie, toate clădirile complexului imobiliar sunt aliniate la standardul nZEB de eficienţă energetică. Pe lângă sistemul propriu de panouri solare, asistat de centrală proprie în fiecare apartament, construcţiile sunt dotate cu sisteme de ventilaţie cu recuperare de căldură, reducând astfel consumul suplimentar de energie. De asemenea, ferestrele şi pereţii din exterior au un grad de izolare termică ridicat, iar tâmplăria exterioară folosită face parte dintr-o categorie superioară - ferestre tripan (trei foi de sticlă) -, optimizând astfel consumul de energie.

Parcările rezidenţiale amenajate în complex au fost gândite, de asemenea, în concordanţă cu alegerea dezvoltatorului în beneficiul eficienţei energetice. Pentru a satisface noile tendinţe, acestea sunt prevăzute cu un sistem de canale subterane care vor permite în viitor montarea unei reţele de energie electrică, în vederea alimentării autoturismelor electrice şi/sau hibrid.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Am fost acolo in vizita la cineva si chiar mi-a placut parca esti intr-o statiune

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb