SHEILA IONESCU, CEO THE ONE:"Flexibilitatea - cel mai important factor în luarea unei decizii privind managementul activelor imobiliare"

A.V.
Companii #Imobiliare / 25 mai

Sheila Ionescu, CEO The ONE

Sheila Ionescu, CEO The ONE

După doi ani de provocări şi schimbări critice privind modul de lucru, în contextul pandemiei, noi concepte apar pe piaţă, un exemplu în acest sens fiind The One - primul concept premium de spaţii flexibile de birouri, care a fost deschis în urma unei investiţii de peste 4 milioane de euro.

Sheila Ionescu, CEO The ONE, afirmă într-un comunicat de presă: "În aceşti doi ani a trebuit să ne dăm seama cum să luptăm împotriva a ceva invizibil, necunoscut şi imprevizibil. Am fost nevoiţi, într-un timp foarte scurt, să reacţionăm, să prevenim şi să oferim alternative la modul tradiţional de a face afaceri şi de a folosi spaţiul de birou. Flexibilitatea a devenit cel mai important factor în luarea unei decizii de a rămâne versus a pleca".

The ONE a creat un stil de viaţă de lux pentru liderii de afaceri: pe lângă birouri private personalizate, membrii The ONE benficiază de o serie de facilităţi precum săli de conferinţă dotate cu tehnologie de ultimă oră, business lounge, sky bar cu o privelişte panoramică deosebită asupra zonei Floreasca sau chiar primul simulator de golf într-o clădire de birouri.

"Aceasta este esenţa The One, un spaţiu care nu este destinat muncii, ci mai degrabă un spaţiu în care se poate şi munci", mai spune Sheila Ionescu.

Nevoia de spaţii flexibile vine din două direcţii: fie companiile îşi reduc spaţiul permanent şi apelează la birouri flexibile în centre de coworking, fie companiile caută opţiuni mai aproape de zonele unde locuiesc angajaţii lor, conform sursei citate.

"În cazul The ONE, cererea a fost determinată de doi factori principali: zona şi serviciile adaptate nevoilor clienţilor", menţionează Sheila Ionescu, adăugând că biroul trebuie fie flexibil, adaptabil, oferind în acelaşi timp intimitate, individualitate şi personalizare într-un spaţiu redus, pentru a oferi o utilizare mai eficientă a spaţiului.

Confortul şi siguranţa chiriaşilor au schimbat designul, dar şi utilizarea spaţiului, concluzionează sursa citată.

O investiţie de peste 4 milioane de euro, The One este primul concept de "premium flexible office spaces" de pe piaţa românească, deschis în clădirea One Tower din Bucureşti într-un spaţiu de 3.500 mp. Investiţia aparţine unui consorţiu de investitori privaţi, manageriat de Sheila Ionescu, profesionist cu experienţa de peste 15 ani în industria imobiliară.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

07 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9410
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0408
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0873
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6488
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.3997

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro