Ugur Yesil a fost desemnat CEO-ul anului in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019

B.B.
Miscellanea /

Ugur Yesil a fost desemnat CEO-ul anului in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului, in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019. Performanta Kanal D a fost celebrata in cadrul evenimentului care premiază, an de an, personalitati din diverse domenii de activitate, care s-au facut remarcate prin rezultate exceptionale, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

La eveniment au fost prezente si vedete Kanal D, precum Cosmin Cernat, Ilinca Vandici si Silvia Ionita, precum si persoane din managementul statiei, mai precizează sursa.

Kanal D a fost premiat şi în cadrul Galei Bursa din data de 14 noiembrie cu premiul de excelenţă pentru Performanţă Financiară. La eveniment au participat peste 500 de invitaţi, sărbătorind cei 29 de ani de apariţie neîntreruptă a Ziarului BURSA.

Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, s-a remarcat prin rezultate spectaculoase si printr-o crestere constanta, de la an la an. In 2019, in primele zece luni ale anului, Kanal D s-a plasat pe locul doi in audiente, pe targetul National, in Prime Time 20:00-24:00.

Succesul incontestabil din punct de vedere al veniturilor inregistrate, audientei si al perceptiei publice este rezultatul unui management performant, al viziunii unui lider care a reusit, intr-o piata extrem de concurentiala, sa isi motiveze echipa si sa o conduca spre indeplinirea obiectivelor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS