Mihai Chirica: "Firesc să am emoţii, suntem într-un concurs"

S.B.
Politică / 9 iunie

Mihai Chirica: "Firesc să am emoţii, suntem într-un concurs"

Candidatul PNL la Primăria Iaşi, Mihai Chirica, a declarat imediat după ce a votat că a optat pentru continuitate, pentru democraţie şi pentru o Europă puternică, el recunoscând că are emoţii pentru că este vorba despre un concurs, informează news.ro.

"Este o zi emoţionantă. Am votat pentru democraţie, pentru o Europă puternică, am votat pentru continuitate. Am votat pentru a face din Iaşi şi din România tot ceea ce îşi doresc aceşti cetăţeni. Doresc succes tuturor, doresc ca toată lumea să îşi exprime democratic acest drept, indiferent de opţiunea fiecăruia. Să reuşim să facem din ţara noastră tot ceea ce îşi doresc atât cei care pot vota astăzi, dar mai ales copiii noştri. E firesc să fie emoţii, suntem într-un concurs şi aşa este şi normal. Sperăm că va fi un rezultat aşa cum mi-l doresc. Eu cred că suntem pe un drum bun. Viaţa ieşenilor este mai bună de la un scrutin la celălalt. Putem merge mai departe", a declarat Mihai Chirica.

La rândul său, candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a spus după ce şi-a exprimat votul că are emoţii, pentru că "întotdeauna au emoţii cei care au învăţat".

"Am votat cu drag şi cu dragoste pentru Iaşi. Am votat cu gândul pentru cei 104.656 de ieşeni care şi-au pus încrederea în noi acum patru ani că vom aduce dezvoltare în judeţul Iaşi. Am votat cu speranţă, dar şi cu tot dragul pentru stabilitate şi dezvoltare şi mai ales să creştem rolul Iaşiului în Moldova dar şi la nivel naţional", a afirmat Alexe.

Candidatul PNL Iaşi pentru alegerile europarlamentare, Alexandru Muraru, i-a îndemnat pe ieşeni să meargă la vot, el afirmând că a votat pentru stabilitate în Iaşi şi pentru continuarea investiţiilor.

"Îi îndemn pe toţi ieşenii să meargă la vot. Am votat pentru un Iaşi puternic în Europa şi pentru un Iaşi dezvoltat. Am votat pentru continuarea investiţiilor, pentru stabilitate. Am votat pentru ca Iaşul şi Moldova să aibă o voce puternică la Bruxelles. Am votat pentru ca România să aibă o delegaţie puternică la Bruxelles care să obţină aderarea la Schengen şi cu frontierele terestre anul acesta. Am votat pentru ca România să fie reprezentată cu cinste şi demnitate în instituţiile europene", a declarat Alexandru Muraru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb